Falconeri: Μια νέα κασμιρένια συλλογή με φυσική – ανάλαφρη αίσθηση και σε πλούσια χρωματική παλέτα

Το brand Falconeri για τη σεζόν Fall/Winter 2018-19 ανανεώνεται, αναπτύσσεται και εξελίσσεται, διατηρώντας πάντα τις ρίζες και την ταυτότητά του.

Ο πρωταγωνιστής της έντυπης καμπάνιας για τη χειμερινή σεζόν είναι το χρώμα, στις πιο έντονες και ζωντανές αποχρώσεις του, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες του Alvaro Beamud Cortés.

Μια πλούσια και trendy χρωματική παλέτα επεκτείνεται στα musthave κομμάτια της συλλογής: jumpers, turtlenecks και τα κομμάτια με στρογγυλή λαιμόκοψη της Ultralight και Ultrasoft κασμιρένιας συλλογής.

Τα χρώματα παίρνουν μορφή, όπως μέσα στην παλέτα ενός ζωγράφου, παρουσιάζοντας μοναδικές αποχρώσεις, από το ultraviolet και το lacquered red μέχρι το ζεστό ρόζ, το τιρκουάζ και το evergreen. Είναι ωστόσο δύσκολο να παραλειφθούν το μαύρο και τα nude χρώματα, πάντα παρόντα στη συλλογή.

Το κασμίρ, με την μοναδικά απαλή υφή του, εκφράζεται σε όλη του την ουσία και οι φωτογραφίες επικοινωνούν όλα τα συναισθήματα και τη διαχρονική κομψότητά του.

Για τους άντρες, οι φωτογραφίες ταιριάζουν στις προσωπικότητες εκείνες που τολμούν να φορούν έντονα χρώματα, όπως το πορτοκαλί και το σκούρο πράσινο στα turtlenecks ή το μπλε-ζαφείρι στα κομμάτια με στρογγυλή λαιμόκοψη.

Η νέα τάση επιβάλλεται από τα διαχρονικά looks που βασίζονται σε basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας όπως τα σακάκια ή τα structured κασμιρένια παλτό.