Fashion on a budget! H νέα τάση που η DKNY γνωρίζει καλά

Τα τελευταία χρόνια ακούμε ολοένα και περισσότερο τον όρο “fast fashion”. Έτσι ονομάστηκε το φαινόμενο της ευτελούς μόδας ή αλλιώς της «γρήγορης» βιομηχανίας ρούχων. Ειδικότερα, τεράστιες αλυσίδες καταστημάτων -γνωστές σε όλους μας- παράγουν ρούχα και αξεσουάρ από φτηνά υφάσματα και υλικά σε απίστευτα μεγάλες ταχύτητες. Έτσι οι περισσότεροι από μας έχουμε πρόσβαση σε φτηνά προϊόντα και καινούριες συλλογές ρούχων που ανανεώνονται σχεδόν κάθε δύο βδομάδες.. Μπορεί τo fast fashion να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, οι  ‘’fashion on a budget’’ επιλογές όμως, αποτελούν την απόλυτη τάση που έρχεται για να μείνει και η DKNY το γνωρίζει καλά.

Με την νέα αυτή τάση θα ξεχωρίσεις και θα δώσεις στο προσωπικό σου style την δυνατότητα να εξελιχθεί και να απογειωθεί με αγορές και κομμάτια που η εταιρεία έχει δημιουργήσει για αυτή την σεζόν και που αξίζει να τα δεις!Η νέα αυτή τάση έχει σαν σκοπό να ντύνεσαι σωστά, με βάση τα trends, αλλά να υπάρχει ποιότητα, τόσο στα υφάσματα και στα ρούχα σου, όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την μόδα γενικότερα!

Με την αμερικάνικη αύρα, στην πιο 90s retro διάθεση, το ομώνυμο κατάστημα στο Golden Hall σε καλεί να βρεις το στυλ που σου ανήκει στις πιο προσιτές τιμές με την υπογραφή της DKNY. Τα 90’s κάνουν δυναμικό comeback και η minimal αισθητική τους διαθέτει μία διαχρονική αίσθηση οπότε αν σου αρέσει αυτή η δεκαετία τα ρούχα που θα αγοράσεις από την νέα συλλογή της DKNY θα μείνουν στην γκαρνταρόμπα σου για πάντα!

Το Brand, πρεσβεύοντας την φιλοσοφία του ‘’fashion on a budget’’, γεμίζει το κατάστημα με τα πιο hype κομμάτια και σύνολα για κάθε στιγμή.Δεν θα δυσκολευτείς να αποκτήσεις items για όλες τις περιστάσεις, με το έμπειρο προσωπικό να σε καθοδηγεί ώστε οι αγορές σου να σε αντιπροσωπεύουν και να μπορέσεις να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που πραγματικά χρειάζεσαι!

BE unique and fabulous με Ready-To-Wear επιλογές στις πιο classy γραμμές. Καθαρά χρώματα και αέρινες υφές, maxi φορέματα, παντελόνες και t shirt, αποτελούν λίγες μόνο από τις επιλογές που κατακλύζουν το κατάστημα. Οι κλασικές γραμμές αποτελούν την βάση για μία all time classic ντουλάπα, ειδικά τώρα στις εκπτώσεις εδώ μπορείς να χτίσεις μία γκαρνταρόμπα για πολλά χρόνια!

Sporty is always in fashion. Έντονα χρώματα και tie dye patterns δημιουργούν την απόλυτη πρόταση που πάντα έψαχνες. Sneaker dresses, μπουστάκια και leggings είναι όλα αυτά που προτείνει η DKNY για να τραβήξεις τα βλέμματα στις Outdoor προπονήσεις σου, αλλά και για τις city εμφανίσεις αν το athleisure style είναι αυτό που σε βολεύει!

Summer is here !! και στη DKNY θα βρεις το μαγιό που επιλέγουν οι πιο ψαγμένες Influencers. Bikini ή ολόσωμα, με floral patterns, μεταλλικές λεπτομέρειες ή τα πιο classy χρώματα, όλα αποτελούν τις επιλογές που θα αναδείξουν την εμφάνισή σου στην παραλία.Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα και σε ιδανικές τιμές!

Ήδη η DKNY έχει κερδίσει τις διάσημες που ξεχωρίζουν για το προσωπικό τους style, η Φαίη Σκορδά με ολόσωμο μαγιό DKNY με μεταλλικές λεπτομέρειες, belly bag και cargo jacket και σανδάλια από την sport συλλογή σε πρόσφατη εμφάνιση της μας δίνει το τέλειο look για τις διακοπές μας.

Η Ναταλία Γεωργαλά, με ολόσωμο μαγιό τσάντα και πουκαμίσα, όλα με υπογραφή DKNY διαλέγει κομμάτια που ολοκληρώνουν τέλεια μία holiday βαλίτσα.

Γιατί να επιλέγεις τα fast fashion;

Be fashion on a budget με την υπογραφή του οίκου DKNY.

 

Βρες όλα αυτά που αναζητάς στο κατάστημα DKNY στον ισόγειο χώρο του Golden Hall.

DKNY @Golden Hall: 21 1108 8122