FRNC: Oι ελληνικές τσάντες που πρέπει να κρατήσεις αυτό το καλοκαίρι! Δες τα υπέροχα σχέδια

Οι τσάντες, όπως ήδη θα γνωρίζεις, είναι ένα κομβικό fashion item. Είναι ικανές να απογειώσουν ή να καταστρέψουν ένα outfit, για αυτό και επιβάλλεται να είναι μία προσεγμένη αγορά. Από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, η τσάντα είναι εκείνο το αξεσουάρ που ολοκληρώνει κάθε outfit και δίνει χαρακτήρα και στιλ στην εμφάνισή σας.  Πλέον κάθε stylish γυναίκα ξέρει ότι πρέπει να επενδύσει σε μία καλής ποιότητας τσάντα που να ταιριάζει με το προσωπικό της στιλ, ώστε να μπορεί να έχει το σωστό αξεσουάρ για κάθε ώρα.

Σήμερα θα δούμε μία από τις πιο ωραίες συλλογές για τη νέα σεζόν από την εταιρεία  FRNC που είναι  ήδη η αγαπημένη των celebrities! Εδώ θα ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία από σχέδια, σύμφωνα πάντα με τα trends, αλλά και με φοβερή ποιότητα. Η FRNC συλλογή, χαρακτηρίζεται για την ποιότητά της, κάτι που θα δώσει φινέτσα στα look σου και θα αναβαθμίσει την κομψότητα στα καθημερινά σου σύνολα.

Η υψηλή ποιότητα στις τσάντες, όπως ξέρουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, συνδυάζεται απόλυτα με την σωστή δεξιοτεχνία και τις φίνες λεπτομέρειες. Oι τσάντες FRNC είναι 100% χειροποίητες με πολλά σχέδια για κάθε ύφος και στιλ. Στην εταιρεία FRNC σίγουρα θα βρεις την τσάντα που χρειάζεσαι και μάλιστα σε μία απίστευτη σχέσης ποιότητας και τιμής.

Πάμε να δούμε τη νέα συλλογή και να πάρεις ιδέες για όλα τα new trends από μία εταιρεία που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να κρατάς μία υπέροχη τσάντα.

Νeutrals

Τα φυσικά χρώματα (μπεζ, καφέ, πούδρας) δίνουν στην τσάντα μία μεγάλη γκάμα συνδυασμών και έτσι αποκτάς ένα αξεσουάρ που πάει με τα περισσότερα ρούχα σου. Στη νέα συλλογή FRNC υπάρχουν σχέδια με neutral χρώματα για όλα τα γούστα και σίγουρα θα βρεις και το δικό σου αγαπημένο. Στα πολύ plus αυτής της κατηγορίας είναι ότι μία τσάντα με τέτοιες αποχρώσεις είναι chic όλο το χρόνο. Έτσι, επενδύεις σε ένα κομμάτι forever.

Δες όλη τη συλλογή FRNC εδώ

Λευκές

Το χρώμα που αγαπάς το καλοκαίρι ειδικά στις τσάντες είναι το λευκό. Η εταιρεία FRNC που καταλαβαίνει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας έχει μία μεγάλη συλλογή με αυτό το διαχρονικά κομψό χρώμα και εσύ δεν έχεις παρά να την ανακαλύψεις. Posh, tote bags, καθημερινές shopping τσάντες αλλά και στα πιο sporty σχέδια, το λευκό χρώμα κυριαρχεί και δίνει στην εμφάνισή σου, αν το επιλέξεις, το σωστό summer mood!

Δες όλη τη συλλογή FRNC εδώ

Backpack

To καλοκαίρι θέλεις άνεση και η backpack είναι μία τσάντα που σίγουρα κρατάς στην πόλη, αλλά θα σε συντροφεύσει και στις αποδράσεις σου, αφού χωράει πολλά πράγματα, ενώ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Η φετινή συλλογή FRNC έχει τις πιο ωραίες backpacks, χρηστικές και στιλάτες, αλλά το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι θα τις βρεις σε μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων που τις κάνει μοναδικές.

Δες όλη τη συλλογή FRNC εδώ

Τrendy

Για εσένα που ακολουθείς τις τάσεις και θες να φοράς την τελευταία λέξη, οι belt bags και οι cross body τσάντες της FRNC για αυτό το καλοκαίρι θα σε ξετρελάνουν. Θα τις χαρείς στην πόλη, αφού αποτελούν κομμάτια απόλυτα city και θα τις πάρεις και στις διακοπές σου. Είναι τέλειο να μπορείς να συνδυάζεις κομμάτια παντού και να έχεις μία τσάντα που σε βολεύει με τα περισσότερα σύνολά σου. Η FRNC το ξέρει αυτό και οι συλλογές της σχεδιάζονται και με αυτό το κριτήριο.

Δες όλη τη συλλογή FRNC εδώ

City chic

Oι απαιτήσεις μας καθημερινά είναι πολλές. Θέλουμε λοιπόν μία τσάντα να χωράει όσα χρειαζόμαστε και να είναι απόλυτα στιλάτη. Η FRNC έχει βρει αυτό τον συνδυασμό και μας παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από every day τσάντες, άψογης ποιότητας  και αισθητικής. Posh στιλ, camel χρώματα, σωστό μέγεθος και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, είναι τα στοιχεία που κάνουν τη συλλογή της FRNC διαχρονικά κομψή.

Δες όλη τη συλλογή FRNC εδώ