Γιατί το TLIFE φόρεσε το λευκό του T-shirt;

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κάθε φορά που βάζεις πλυντήριο ανεβαίνει ο λογαριασμός του ρεύματος και ναι, είναι ένα αρκετά σεβαστό μηνιαίο μπάτζετ το να ψωνίσεις τα απορρυπαντικά σου. Ίσως, δεν σου έχει περάσει καν από το μυαλό. Ίσως η καθαριότητα της καθημερινότητας να μοιάζει τόσο αυτονόητη που την ξεχνάμε. Δεν είναι. Υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν καθαρά ρούχα, δεν έχουν το προνόμιο να βάλουν ένα πλυντήριο. Και για αυτόν το λόγο εμείς φορέσαμε το λευκό μας T – shirt. Και θα σου προτείναμε να το φορέσεις κι εσύ. Γιατί με μια τόσο απλή κίνηση θα βοηθήσεις οικογένειες που το έχουν ανάγκη…

“Είναι η πρώτη αντανακλαστική κίνηση όταν επιστρέφω το βράδυ σπίτι: μπαίνω για ντους και βάζω τα ρούχα στο πλυντήριο. Αλλά η πρώτη αντανακλαστική κίνηση που κάνω-ουμε δεν είναι αυτονόητη για όλους! Είναι κάτι που δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου αλλά να που συμβαίνει: η κρίση επηρέασε τόσο τη ζωή των συνανθρώπων μας ώστε δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές ανάγκες, όπως το να βάλουν πλυντήριο.
Ευτυχώς, το gap ήρθε να καλύψει το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο Skip το οποίο λειτουργεί δύο χρόνια κατά τα οποία έχουν πλυθεί 800 τόνοι ρούχα και το καλύτερο part είναι ότι τώρα μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ! Πώς;
Ανέβασε μία φωτογραφία σου στο Instagram με ένα λευκό T-shirt, χρησιμοποίησε τα hashtag #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio, κάνε tag τη σελίδα @skip_greece και προσκάλεσε όσους περισσότερους φίλους σου μπορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου.
Για κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip προσφέρει πλύσεις αγάπης, με στόχο να προσφέρει τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».
Τώρα μπορείς να μπεις για ντους έχοντας την συνείδησή σου πιο καθαρή! Γιατί μαζί με το Skip θα έχεις φροντίσει για τα καθαρά ρούχα κάποιου!”
Νατάσα Μπερέκου, Beauty Editor

 

“Το skip είναι από τα απορρυπαντικά που θυμάμαι από παιδάκι, αφού η η μαμά μου το χρησιμοποιούσε πάντα. Με τη σειρά μου το εμπιστεύομαι και εγώ για καθαριότητα και κυρίως καλή ποιότητα στα ρούχα μου. Από το 2016 το skip δημιούργησε το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP, το οποίο προσφέρει δωρεάν πλύσεις αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κι εσύ τώρα μπορείς με τη συμμετοχή σου να βοηθήσεις. Πώς; Με το να γίνεις ένα κομμάτι της αλυσίδας. Chain challenge αγάπης.
Εμείς στο Tlife το κάναμε ήδη, δέχεσαι την πρόκληση;”
Σοφία Σούζα, Fashion Editor

 

“Tα καθαρά και μοσχομυριστά ρούχα μας κάνουν όλους ευτυχισμένους και αυτή η ευτυχία είναι δικαίωμα όλων! Για αυτό είναι τόσο συγκινητική και σπουδαία η πρωτοβουλία του SKIP, να βρίσκεται έμπρακτα εκεί που υπάρχει ανάγκη! Σε συνεργασία λοιπόν, με τον Δήμο Αθηναίων, δημιούργησε, το 2016, το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP, το οποίο προσφέρει δωρεάν πλύσεις αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Δημιούργησε με δικά του έξοδα μια σταθερή δομή, ένα κτίριο με 5 επαγγελματικά πλυντήρια και 5 επαγγελματικά στεγνωτήρια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων, όπου και παρέχει τα απορρυπαντικά Skip και τα μαλακτικά Cajoline για να καλύπτει τις καθημερινές μπουγάδες άπορων δικαιούχων του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιώντας, κατά μέσο όρο 400 πλύσεις μηνιαίως.
Η δυνατή αυτή κίνησε έδωσε τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση να έχουν καθαρά ρούχα! Το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip μετρά μέχρι σήμερα πάνω από 2 χρόνια δράσης και 800 τόνους καθαρά ρούχα… Βοήθησε και συ όσο μπορείς!”
Μαρία Ρουμελιώτου, Editor in Chief News

 

H εκτεταμένη οικονομική κρίση στην Ελλάδα δυσκόλεψε τη ζωή χιλιάδων οικογενειών οι οποίες, δεν είχαν πια τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές ανάγκες, λόγω του κόστους ηλεκτρισμού και νερού, χάνοντας την πρόσβαση σε καθαρό ρουχισμό. Το SKIP, με στόχο να βρίσκεται εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, δημιούργησε, το 2016, το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP, το οποίο προσφέρει δωρεάν πλύσεις αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Δημιούργησε με δικά του έξοδα μια σταθερή δομή στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων, όπου και παρέχει τα απορρυπαντικά Skip και τα μαλακτικά Cajoline για να καλύπτει τις καθημερινές μπουγάδες άπορων δικαιούχων του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιώντας, κατά μέσο όρο 400 πλύσεις μηνιαίως.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip, πέρα από τη σταθερή αυτή δομή, βρέθηκε δίπλα σε συνανθρώπους μας και σε έκτακτες καταστάσεις κρίσης. Από την επόμενη μέρα της πλημμύρας στη Μάνδρα και της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έστησε μια κινητή μονάδα συγκέντρωσης των ρούχων, τα οποία επέστρεφε καθαρά και στεγνά μετά από 2 ημέρες.

“Εάν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς ξέρουν τι είναι το Skip. Σχεδόν όλοι έχουν την εικόνα του σπιτιού που μεγάλωσαν με ένα Skip δίπλα από το πλυντήριο του μπάνιου! Αρκετοί γνωρίζουμε την κοινωνική δράση της ομάδας του Skip με το κοινωνικό πλυντήριο που 2 χρόνια τώρα προσφέρει δωρεάν πλύσεις αγάπης σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό ρουχισμό. Ήρθε όμως η κατάλληλη στιγμή να μετέχουμε σε αυτή την δράση. Πώς; Ανεβάζοντας μία φωτογραφία μας στο Instagram με ένα λευκό T-shirt, χρησιμοποιώντας τα hashtag #WhiteTshirtChallenge  #SkipKoinonikoPlintirio και προκαλώντας τους φίλους μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας.”
Μυρτώ Σίννη, Advertising Manager

 

“Το Skip έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Εμένα, την μαμά, την γιαγιά μου… Σε κάθε “βρώμικη” στιγμή ήταν δίπλα μας και έδινε άμεσα λύση στα λερωμένα από τα παιχνίδια και τις ζωγραφιές ρούχα μας. Μπορεί κάθε γυναίκα να έχει το δικό της αγαπημένο, όμως το σίγουρο είναι, ότι όλες γνωρίζουν καλά πως με το Skip δεν υπάρχουν “δύσκολοι” λεκέδες. Το Skip είναι πάντα δίπλα σε όλους και τώρα βάζει στόχο να βρεθεί στο πλευρό ακόμα περισσότερων οικογενειών. Ωστόσο, χρειάζεται και τη δική σου βοήθεια. Ξέρουμε πόσο αγαπάς τα social media! Φόρεσε το αγαπημένο σου λευκό T Shirt, φωτογραφίσου, πρόσθεσε τα hashtags και μοιράσε χαμόγελα σε οικογένειες που σε έχουν πραγματικά ανάγκη!”
Άννα Καντζηλιέρη, Editor

 

“Το μόνο που απαιτείται ώστε να φορέσεις το λευκό σου T-shirt είναι να βάλεις πλυντήριο. Αλλά κι αυτό τελικά δεν είναι τόσο απλό για κάποιους ανθρώπους, για κάποιες οικογένειες. Για σένα λοιπόν, που τα καθαρά ρούχα ανήκουν στα αυτονόητα, σου δίνεται σήμερα μια υπέροχη ευκαιρία να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου που έχουν ανάγκη. Και είμαι σίγουρη ότι το θέλεις. Οπότε, δεν έχεις παρά να κάνεις ό,τι και εμείς. Να φορέσεις το λευκό σου t-shirt και να το ποστάρεις με τα hashtags που θα βρεις σε αυτό το άρθρο. Από τις 15 Μαΐου όλοι μαζί μπορούμε να μεγαλώσουμε την προσφορά του Κοινωνικού Πλυντηρίου Skip.
Μια πρωτότυπη κίνηση αλληλεγγύης, ένας τρόπος να νιώσουμε όλοι πιο όμορφα. Να βάλουμε το δικό μας μικρό λιθαράκι ώστε κάποιοι άνθρωποι να πάρουν μια ανάσα.”
Ξένια Ιωάννου, Editor in Chief

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!
-Τα hashtag είναι: #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio

-Κάνε tag τη σελίδα Skip και προκάλεσε τους φίλους σου (κάνε mention όσους περισσότερους μπορείς) να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου.

Για κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip προσφέρει πλύσεις αγάπης, με στόχο να προσφέρει τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More