Γιώργος Κατσαούνης – Γιώργος Τάλας: Οι πρώην παίκτες του Survivor πρωταγωνιστές σε videoclip

Το παρών στο prive party, της Evgenia, έδωσαν, ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Γιώργος Τάλας, και όχι τυχαία. Οι δύο παίκτες του Survivor, βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, να απολαύσουν live, την αγαπημένη τραγουδίστρια, που από την Αμερική, υμνεί το ελληνικό τραγούδι, και το βράδυ της Τετάρτης, έδωσε ένα μοναδικό πάρτι, για δεκάδες φίλους της, εκ των οποίων πολλοί επώνυμοι συνάδελφοί της.

Η Evgenia, που καταχειροκροτήθηκε,  όταν τραγούδησε για τους καλεσμένους της, εντυπωσίασε και διασκέδασε, άπαντες, με την μοναδική χροιάς φωνή της. Ανάμεσά τους, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Σώτης Βολάνης, ο Πάνος Καλίδης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Σάκης Αρσενίου, ο Διονύσης Μακρής, ο Κυριάκος Κυανός, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Πέτρος των Master Tempo, o Χριστόδουλος Σιγανός, ο dj Βαλεντίνο, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Σπύρος Πώρος, η δισκογραφική της εταιρία Spicy Music, oι παίκτες του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης και Γιώργος Τάλας, που θα πρωταγωνιστήσουν, στο νέο της βιντεοκλίπ, και άλλοι πολλοί!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιώργος Κατσαούνης και Γιώργος Τάλας, θα πρωταγωνιστήσουν ως guest, στο νέο της βιντεοκλίπ, σε ένα ξεσηκωτικό τραγούδι, με την υπογραφή Μιχάλη Τουρατζίδη και Jenny Tsiko, του οποίου, τα γυρίσματα θα γίνουν την Δευτέρα, και θα απολαύσουμε, τους παίκτες του Survivor, στο πλευρό της Evgenias, σε special ρόλο, που θα συζητηθεί.

Read More

And More