H Αdam’s Shoes προτείνει τέλεια σχέδια για την νέα σεζόν

Κάθε φορά που αλλάζουμε σεζόν, γίνεται μια ανανέωση στην ντουλάπα μας. Τα χειμερινά ρούχα δεν έχουν πλέον θέση σε αυτή, ενώ οτιδήποτε θυμίζει μπότα, μποτάκι, κ.λ.π. μπαίνει στο πατάρι. Έφτασε η στιγμή, λοιπόν, που θα τα αντικαταστήσουμε με νέα, ολόφρεσκα και πολύ στιλάτα σχέδια, τα οποία θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τα looks μας κάθε ώρα της ημέρας. Για μία fashion editor το ζήτημα “shoes” είναι από τα μεγαλύτερα, αφού δεν γίνεται να ολοκληρωθεί σωστά ένα look ή να κάνει μία στιλιστική πρόταση χωρίς το σωστό ζευγάρι παπούτσια. Ναι, τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας και η αιτία για να απογειωθεί ή να… καταστραφεί ένα σύνολο. Φυσικά, δεν θα επέτρεπα να συμβεί κάτι τέτοιο. Για αυτό, λοιπόν, επέλεξα να σου παρουσιάσω την νέα συλλογή της Adam’s Shoes που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις.

Η Adam’s Shoes, η εταιρία-σταθμός στην μόδα, λανσάρει και φέτος μια μοναδική high class συλλογή. Ως ένα shoe brand που γνωρίζει καλά τις τάσεις της μόδας και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, τα συνδυάζει μοναδικά στην συλλογή που υπογράφει για το καλοκαίρι του 2019. Πάμε να δούμε τα must have για την νέα σεζόν!

 

Ψηλοτάκουνα

Ένα κομψό φόρεμα ή ένα στιλάτο κοστούμι,  γενικά μία εμφάνιση που απαιτεί σοφιστικέ στιλ θέλει σίγουρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Yπέρκομψα, ξεχωριστά, στιλάτα και τόσο θηλυκά είναι φέτος τα πέδιλα της Adam’s Shoes! Επίλεξε ανάμεσα από πολλά σχέδια από την νέα συλλογή Spring-Summer 2019!

Sneakers

Θα λέγαμε ότι η άνοιξη είναι και επίσημα η εποχή των sneakers! Άνετα και πάντα “σωστά” με τα ανοιξιάτικα casual σύνολα, είναι η πρώτη μας επιλογή. Στην Αdam’s Shoes βρήκαμε πολλά απίθανα σχέδια και πολλά χρώματα για να διαλέξουμε το αγαπημένο μας sneaker για την νέα σεζόν.

Διαφάνεια

 

Aν για σένα η λεπτομέρεια μετράει, τότε θα σου αρέσει πολύ η νέα σειρά της Adam’s shoes με διάφανα details. H διαφάνεια είναι το νέο υλικό που προτείνει η Adam’s shoes και θα το δεις εξάλλου να το φορούν και οι πιο διάσημες fashionistas. Ειδικά σε πέδιλα δίνουν ένα τέλειο κομψό αποτέλεσμα.

Metallics

 

Oι μεταλλικές αποχρώσεις του χαλκού και της πλατίνας είναι η διαχρονική επιλογή στο elegant πέδιλο και στην νέα συλλογή της Adam’s Shoes θα βρεις σχέδια με ψηλό ή πιο χαμηλό τακούνι, τα οποία αναδεικνύουν το καλοκαιρινό μαύρισμα και κάνουν τέλειο contrast με τα minimal λευκά σου καλοκαιρινά σύνολα.

Suede

Το suede το καλοκαίρι δίνει πάντα μία safari αίσθηση στον ντύσιμό σου. Είναι τέλεια επιλογή για τα denim σύνολά σου, αλλά και τα boho φορέματα του καλοκαιριού. Τα καστόρ σχέδια της Adam’s Shoes μαγνητίζουν το βλέμμα κι εσύ ξέρεις ότι φοράς ό,τι πιο κομψό κυκλοφορεί στην αγορά.

Τετράγωνο τακούνι

 

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τις street style stars για την τρέχουσα εμμονή στον κόσμο της μόδας με τα άνετα παπούτσια, από τα αθλητικά μέχρι τα φλατ. Και τώρα θα πρέπει να τις ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά, γιατί υπάρχει και ένα νέο στιλ που λατρεύουν, τόσο για την πρακτικότητά του, όσο για την κομψή εμφάνισή τους. Τετράγωνο τακούνι για να επιλέγεις πέδιλα για όλη την ημέρα χωρίς καν να το…σκέφτεσαι. Τα σχέδια με αυτό το τακούνι από την νέα συλλογή της Adam’s Shoes είναι απλά τέλεια.

Πλατφόρμες

Καλοκαίρι χωρίς πλατφόρμες γίνεται; Αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορούν να φορεθούν συνέχεια, από το πρωί έως το βράδυ, στην πόλη και στο νησί και σε όλες τις περιστάσεις, κάνοντας κάθε εμφάνισή μας ξεχωριστή και χαρίζοντάς μας ύψος χωρίς να μας κουράζουν στιγμή. Στην Adam’s Shoes έχεις πολλές επιλογές για αυτή την σεζόν.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες

www.adamsshoes.gr

Facebook & Instagram Adam’s Shoes

Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Read More

And More