H εταιρεία FRNC μας παρουσιάζει τις τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις αυτήν τη σεζόν!

Οι τσάντες -όπως και τα παπούτσια- αποτελούν τα φετίχ των περισσότερων γυναικών του πλανήτη! Οι φετινές τάσεις στις τσάντες τα έχουν όλα. Σε όποια κατηγορία στιλ κι αν ανήκεις όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις την τσάντα στην οποία αξίζει να επενδύσεις αυτήν τη σεζόν. Είναι από τα must αξεσουάρ στην εμφάνισή μας για να χαρακτηριστεί το λουκ μας ολοκληρωμένο. Άλλες προτιμούμε τις μεγάλες, για να έχουμε μαζί μας κυριολεκτικά τα πάντα, ενώ άλλες επιλέγουμε τις μικρότερες, όπου βάζουμε μόνον τα απολύτως απαραίτητα.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία FRNC συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τη νέα συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020. Τσάντες που μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις και όλες τις εκδηλώσεις της καθημερινότητάς σου. Enjoy!!!

Η εταιρεία σχεδιάζει τις πιο ιδιαίτερες τσάντες,  με μοναδικά χρώματα και ανθεκτικά υλικά. Στη συλλογή της υπάρχουν βραδινά τσαντάκια, στιλάτες τσάντες FRNC, FRNC Backpacks σε διάφορα μεγέθη για να μπορούν να σας συνοδεύουν κάθε ώρα.

Πρακτικές, κομψές, για κάθε ώρα της ημέρας οι 100% made in Greece τσάντες FRNC Bags έχουν γίνει οι αγαπημένες πολλών γυναικών.  Με το χαρακτηριστικό σήμα του brand που στα περισσότερα σχέδια βρίσκεται στο μπροστινό μέρος κάθε τσάντας, αποκλείεται να μην τις αναγνωρίσετε. Έχουν ήδη κερδίσει τις Ελληνίδες celebrities που αγαπούν και εμπιστεύονται αυτό το brand.

Ας δούμε μαζί σε ποιες τσάντες αξίζει να επενδύσεις αυτήν τη σεζόν και θα τις βρεις στη συλλογή της FRNC!

Shopping bag

H shopping bag είναι η τσάντα που κρατάς όλη μέρα και έχει το σχήμα και το μέγεθος που χωράει κυριολεκτικά τα πάντα αλλά δεν σε κουράζει ποτέ! Στη νέα FRNC συλλογή θα βρεις αυτήν που χρειάζεσαι με άψογο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας υλικά -κάτι που πρέπει να έχει η τσάντα που θα κρατήσεις πολύ και πολλές φορές!

Ανακάλυψε όλη την FRNC συλλογή ΕΔΩ

Smart backback

Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς τις backback; Άνετες και στιλάτες, ειδικά το καλοκαίρι δίνουν στα city σύνολα αυτό το “κάτι” για να έχεις το σωστό καλοκαιρινό ύφος και βέβαια άνεση. Στη νέα συλλογή FRNC θα βρεις πάρα πολλά σχέδια αλλά κυρίως τέλεια χρώματα και είμαι σίγουρη ότι θα ανακαλύψεις τη φετινή σου στιλάτη backback!

Ανακάλυψε όλη την FRNC συλλογή ΕΔΩ

Λευκή

Το χρώμα του καλοκαιριού, και ειδικά φέτος, το αγαπημένο χρώμα για τις influencers στις τσάντες είναι το λευκό! Η FRNC που ακολουθεί πάντα τα πιο δυνατά fashion trends δεν γινόταν να μην έχει λευκές τσάντες στη φετινή της συλλογή, αλλά και σχέδια που ξεπερνούν κάθε προσδοκία! Θα τις λατρέψεις.

Ανακάλυψε όλη την FRNC συλλογή ΕΔΩ

Croco bag

To croco effect στην τσάντα δίνει πάντα μία κομψότητα που σίγουρα αναζητά κάθε στιλάτη γυναίκα! Στην καλοκαιρινή συλλογή της FRNC φέτος θα βρεις croco bags που θα δώσουν στα σύνολα σου τη lady like αισθητική που όλες αναζητάμε. Μία επιλογή all time classic που σίγουρα θα κρατάς για πάντα.

Ανακάλυψε όλη την FRNC συλλογή ΕΔΩ

Camel

To camel είναι το χρώμα κλειδί για το καλοκαίρι και όχι μόνο! Μία τσάντα camel είναι αξία ανεκτίμητη στην ντουλάπα μας και πάντα μέσα στις τάσεις. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει με βάση το προσωπικό σου στιλ.

Ανακάλυψε όλη την FRNC συλλογή ΕΔΩ

Sporty chic

To athleisure style κερδίζει όλο και περισσότερες οπαδούς, γιατί συνδυάζει τα sporty κομμάτια μας με τον καλύτερο τρόπο, αλλά κυρίως γιατί είναι super cool! Aν κι εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε μία τέτοια τσάντα είναι το ζητούμενό σου. Η νέα FRNC συλλογή θα σε ενθουσιάσει!

Ανακάλυψε όλη την FRNC συλλογή ΕΔΩ

Read More

And More