H νέα συλλογή γυαλιών Saint Laurent

Η γυναικεία συλλογή Saint Laurent για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 αποπνέει έντονο δυναμισμό και θηλυκότητα, χάρη στην άψογη μίξη σύγχρονου σχεδιασμού και την διαχρονική κομψότητα του Οίκου.

Μια νέα εκλεπτυσμένη εκδοχή της μάσκας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο εντυπωσιακό SS’20 fashion show του Oίκου κάτω από τον φωτισμένο πύργο του Άιφελ, κλέβει τα βλέμματα με τις φουτουριστικές αναφορέ ςτης κα ιτους μεγάλους φακούς πάνω σε μεταλλικό σκελετό, πουτης χαρίζουν ανάλαφρη όψη.

Εξίσου εκθαμβωτικά και τα cat eye μοντέλα, που εκπλήσσουν με τις ανανεωμένες, πιο τολμηρές φόρμες, τα νέα χρώματα και το εμβληματικό logo Saint Laurent χαραγμένο  στους βραχίονες.

_________________________

Η ανδρική και unisex συλλογή SaintLaurent για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 είναι εμπνευσμένη από τα looks που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα του Οίκου στο Μαλιμπου.

Η συλλογή με τα κοκάλινα μοντέλα, περιλαμβάνει τετράγωνες και παραλληλόγραμμες φόρμες, με το νέο λογότυπο του γαλλικού οίκου με την χαρακτηριστική υπογραφή. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες στις γωνίες, στην γέφυρα και στους βραχίονες  κυριαρχούν, μέσα από μια ενδιαφέρουσα μίξη υλικών που τους δίνουν μια πιο edgy αισθητική.

Οι cat-eye φόρμες ακολουθούν την ίδια λογική στο σχεδιασμό και στις λεπτομέρειες, ενώ στη συλλογή προστίθεται και το μοντέλο Dylan,που ξεχωρίζει από τον διακριτικό μεταλλικό στοιχείο που κοσμεί το επάνω μέρος του σκελετού του. Σε πιο έντονοκαι επιβλητικό ύφος είναι το μοντέλο  Lenny, το οποίο προτείνει ένα παραλληλόγραμμο σχέδιο, με έντονους βραχίονες που καταλήγουν σε λεπτές άκρες.

Η συλλογή οράσεως σε τετράγωνες ή σε σχήμα Dφόρμες, παρουσιάζει μια πολύπλευρη κομψότητα. Με υλικά που αποτελούνται από λεπτά μέταλλα και κόκαλα ή από μίξη υλικών, σε διάφορους συνδυασμούς, κυκλοφορεί τόσο στην διαχρονική Saint Laurent χρωματική παλέτα, όσο και σε ‘λερωμένες’, οπάκ και διαφανείς εκδοχές.Στους βραχίονες όλων των μοντέλων,διακρίνεται το χαραγμένο με λέιζερ εμβληματικό λογότυπο Saint Laurent.

Read More

And More