H Τezenis ετοίμασε την πιο όμορφη wishlist για αυτές τις γιορτές!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί τους party και cocooning looks. Oι γιορτές έχουν απαιτήσεις, τόσο σε εμφανίσεις, όσο και σε δώρα που ψάχνεις για τους αγαπημένους σου.

Η Tezenis είναι ένα από τα αγαπημένα μας lingerie brands, αφού από την αρχή της “καριέρας” του λανσάρει ένα so cool & fresh style που μας αρέσει πολύ. Έχοντας πάντα σαν στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη σου, η Tezenis κάθε γιορτινή σεζόν δημιουργεί christmas collection με μοναδικά σχέδια, ποικίλα prints, χρώματα, που “αποτυπώνονται” σε άνετα εσώρουχα, πιτζάμες, homewear, αλλά και κολάν, sports bras, top.

Η Christmas συλλογή είναι εδώ!

Ανακάλυψε τα πιο funny και cool Tezenis items για σένα αλλά και τις φίλες σου: Εσώρουχα με sexy δαντέλες, glitter και διαφάνειες, σε μαύρο αλλά και το πιο must χρώμα των γιορτών. Το κόκκινο party look αλλά και άνετες comfy πιτζάμες για fashion cocooning. Για εκείνον μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε xmas μποξεράκια, briefs, t–shirts, πιτζάμες και καλτσάκια!

Αλλα και stylish σχέδια για τους μικρούς μας φίλους, όλα σε μία συλλογή που σε βάζει σε christmas mood!

Red & Green

Οι bold αποχρώσεις του γιορτινού κόκκινου και πράσινου κάνουν την εμφάνισή τους σε εσώρουχα με δαντέλα για τις πιο cool underwear και outerwear εμφανίσεις. Eδώ θα βρεις σίγουρα τα εσώρουχα που θα φορέσεις στις γιορτές αλλά και τα πιο στιλάτα lingerie set για τις κολλητές σου!

Τartan


Φέτος, την τιμητική τους έχουν τα ταρτάν σχέδια πάνω σε δαντέλα και σε nightwear, χαρίζοντας μια fancy πινελιά!To καρό είναι αγαπημένο festy print και η Tezenis το χρησιμοποιεί με τον πιο creative τρόπο ντύνοντας με αυτό τα γιορτινά μας lingerie αλλά και τα cozy σύνολα που φοράς κάτω από το δέντρο!

Μen’s style

Η αντρική συλλογή διαθέτει όλα τα funny στοιχεία για ένα must have look. Μποξεράκια, t shirt, πυτζάμες αλλά και ότι άλλο χρειάζεται κάθε stylish αγόρι για τις γιορτές υπάρχει σε αυτή την συλλογή! Α!!!! και για το δώρο του δεν χρειάζεται να ψάξεις πουθενά αλλού!

Πιτζάμες


Οι πιτζάμες, trendy και comfy, ξεχωρίζουν για τα xmas και funky prints.Ζεστές αλλά πάντα στιλάτες αυτό ήταν το ζητούμεν απο την Tezenis για αυτή την christmas συλλογή και σίγουρα το κατάφερε. Για όλους στην οικογένεια εδώ θα βρεις το πιο τέλειο σχέδιο!

Cute faces

Mini – me style: cute σχέδια με τον Donald Duck, τον Snoopy για cozy πιτζάμες, ολόσωμες φόρμες, εσώρουχα, t-shirts, comfy κάλτσες, παντοφλάκια. Δώσε fun style που ταιριάζει με το mood των γιορτών και ανέβασε την διάθεση στα ύψη!