Huawei P20 Twilight: Το κινητό που αντιλαμβάνεται την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις κινητό. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα stylish smartphone που είναι ταυτόχρονα ένα τεχνολογικό διαμάντι, ένα υψηλής αισθητικής gadget και ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού στην ψυχολογία και στο μυαλό σου. Believe me! Το Huawei P20 Twilight ήρθε να σου επιτρέψει να αγγίξεις το βόρειο σέλας 😉

Αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει τη σημαντικότητα των χρωμάτων στη ζωή σου, δεν έχεις παρά να φανταστείς έναν κόσμο ασπρόμαυρο. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς; Την απουσία όλων αυτών των συναισθημάτων που η χρωματική παλέτα μας δημιουργεί. Γιατί το χρώμα είναι συναίσθημα, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διάθεσή μας. Όπως και το κινητό μας -επίσης άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διάθεσή μας. Είναι το μέσο επικοινωνίας, η δίοδος για πολλά και διαφορετικά συναισθήματα στη ζωή σου, αλλά και ένα αξεσουάρ που ολοκληρώνει τις εμφανίσεις σου, μιας και πια είναι η προέκταση του χεριού σου. Μισό λεπτό! Δεν είναι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που παίζουν ρόλο στην επιλογή ενός κινητού για εμάς τα κορίτσια. Η εμφάνιση. Η εμφάνισή του είναι κάτι βασικό. Πολύ βασικό. Και τώρα, σου έχω και την τρίτη διάσταση, εκείνη που αυτό το λατρεμένο gadget σέβεται και την ψυχολογία σου. Το Huawei P20 Twilight το κάνει αυτό!

Και εξηγούμαι… Το κινητό σου είναι αυτή η πύλη από την οποία μπορεί να εισχωρήσουν στη ζωή σου πολλές και διαφορετικές πληροφορίες. Ευχάριστα ή εκνευριστικά νέα, όμορφες ή ενοχλητικές εικόνες, καλά ή κακά μαντάτα. Θα σου πρότεινα λοιπόν, όπως προσθέτεις φίλτρα στις φωτογραφίες σου πριν τις ποστάρεις, να φιλτράρεις και τη διάθεσή σου. Σύμμαχός σου σε αυτό, συγκεκριμένα χρώματα. Τα χρώματα της χαραυγής. Τα χρώματα που χορεύουν στο βόρειο σέλας. Χρώματα που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου θετικά.

Το νέο Huawei P20 είναι εμπνευσμένο από την ηρεμία και ταυτόχρονα την ένταση που εμπερικλείει η χρωματική παλέτα του λυκόφωτος, αλλά και το βόρειο σέλας. Αυτό. Αυτό να κρατάς στα χέρια σου. Βιολετί, μπλε και θαλασσί αποχρώσεις που κορυφώνουν σε ένα βαθύ σμαραγδί. Ένα μαγικό ντεγκραντάρισμα που ταξιδεύει τον αμφιβληστροειδή σου και τα συναισθήματά σου. Το μπλε για να σε ηρεμήσει, οι πιο σκοτεινές αποχρώσεις για να ενεργοποιήσουν το μυαλό σου και να σκέφτεσαι πιο καθαρά, οι πράσινες για να σε χαλαρώσουν. Το μωβ για να σου υπενθυμίσει την υψηλή αισθητική του, την αριστοκρατικότητά του και σε ενθαρρύνει να σκεφτείς έντονα, δυναμικά, με αυτοπεποίθηση. Όπως ακριβώς αρμόζει στα σύγχρονα κορίτσια που δεν συμβιβάζονται, που δεν κάνουν εκπτώσεις.

Τα χρώματα επηρεάζουν τα συναισθήματά μας. Και ό,τι κι αν έχει ειπωθεί σε εκείνο το τηλεφώνημα που μόλις έληξε, ακουμπώντας το κινητό σου στο τραπέζι ανάποδα, αντιλαμβάνεσαι τη θετικότητα να σου κλείνει το μάτι. Believe me! Συμβαίνει υποσυνείδητα. Αν όμως το παρατηρήσεις, θα το αντιληφθείς. Το νέο Huawei P20 Twilight είναι το αξεσουάρ που θα σε διαχωρίσει λόγω στιλ και design, είναι όμως και το item που θα σε ταξιδέψει στον κυματισμό του αλλάζοντας τη διάθεσή σου. Στο δευτερόλεπτο. Η κίνηση των χρωματισμών, η εναλλαγή τους, είναι σαν ένα χάδι στον ψυχισμό σου που έρχεται την πιο απρόσμενη στιγμή. Ένας κομψός, φινετσάτος ψίθυρος στιλ που σου υπενθυμίζει να είσαι αισιόδοξη. Είναι εντυπωσιακό! Κάθε χιλιοστό του έχει διαφορετικό χρώμα από το διπλανό, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο της σύγχρονης τεχνολογίας βαφής.

Το χρώμα από μόνο του δεν θα είχε τόση επιτυχία αν δεν υπήρχε το κυρτό γυάλινο σώμα του Huawei P20. Με αυτήν την επιλογή, η αίσθηση στο χέρι αναβαθμίζεται εξαιρετικά, δημιουργώντας τη γλυκιά αντίθεση ενός premium ψυχρού υλικού με τη δύναμη και τη ζεστασιά του φωτός που πέφτοντας πάνω στη συσκευή αντανακλάται αυτή η πανδαισία χρωμάτων. Η ικανότητα που έχει το Huawei P20 Twilight να παίρνει διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα την ένταση του περιβάλλοντος φωτισμού και της γωνίας που πέφτει το φως πάνω του, είναι αυτή που το κάνει μοναδικό. Με λίγα λόγια, φίλη μου, το κινητό σου δεν είναι σχεδόν ποτέ το ίδιο. Είναι σαν να έχεις πολλά κινητά σε ένα. Ένα fashion item με έντονη προσωπικότητα.

Boom!
Ο ερχομός του Huawei P20 τάραξε τα νερά και αυτό φάνηκε από την ανάδειξή του σε best seller της ευρωπαϊκής αγοράς. Και τώρα, ήρθε το Twilight, my girl!!! Το σύγχρονο διαμάντι της τεχνολογίας και της αισθητικής. Μιας και έχει όλες τις αρετές του P20… plus more. Το πακέτο ολοκληρώνεται με το χρωματικό φινίρισμα που οδηγεί το μυαλό και το συναίσθημα στα μονοπάτια της φαντασίας, αλλά και με τη νέα, χαμηλότερη τιμή που σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις το μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του λυκόφωτος. Στον κόσμο της διπλής κάμερας που σου προσφέρει τη δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργικά, να τραβήξεις φανταστικές και πεντακάθαρες φωτογραφίες, να αποτυπώσεις τη λεπτομέρεια και τα χρώματα. Στον κόσμο, που το κινητό σου, διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή που θα σε εντυπωσιάσει με τις φωτογραφίες που βγάζει. Με την ικανότητά της να συλλαμβάνει το φως κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ημέρας ή νύχτας. Ναι, αγαπημένη μου, μπορείς επιτέλους να έχεις εκείνες τις βραδινές φωτογραφίες που τόσο αγαπάς χωρίς να σε σαμποτάρουν τα σκοτάδια. Η κάμερα του κινητού σου και η τεχνολογία της τα έχει λυμένα αυτά τα θέματα. Και κάτι ακόμα. Έχει και τεχνητή νοημοσύνη 😉

Master Ai (Artificial intelligence). Μπορεί δηλαδή χωρίς καμία καθυστέρηση να αναγνωρίζει τη σκηνή ανάμεσα από 19 διαφορετικές κατηγορίες και να ρυθμίσει όλα όσα χρειάζεσαι αυτόματα. Με λίγα λόγια, βρες εσύ τη σωστή γωνία, άφησε ελεύθερο το καλλιτεχνικό σου ταμπεραμέντο και μην σε νοιάζει για τίποτε άλλο. Τα τεχνικά τα αναλαμβάνει το κινητό σου και η νοημοσύνη του. Χα. Τέλειο; Θα δεις. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό. Όχι σχεδόν επαγγελματικό. Επαγγελματικό σκέτο. Κοινώς θα ξετρελαθείς με τις φωτό που βγάζεις. Ω ναι!

Enjoy your Twilight, girl!

 

 

Read More

And More