Η ΔΕΗ εγκαινιάζει τρεις νέες ψηφιακές υπηρεσίες για να σε εξυπηρετήσει καλύτερα!

Η πανδημία που περάσαμε έφερε στη ζωή μας αλλαγές. Μικρές και μεγάλες. Το ωράριο σου διαφοροποιήθηκε. Ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσεις σε ορισμένες υποχρεώσεις περιορίστηκε. Για παράδειγμα, πόσα λεπτά μπορείς να δεσμεύσεις από το γεμάτο σου πρόγραμμα, για να πληρώσεις το λογαριασμό ρεύματος; Αν έχεις ΔΕΗ, χρειάζεσαι ελάχιστα.

Αντιλαμβανόμενη τις νέες σου συνήθειες και την ραγδαία πρόοδο της τεχνολογίας, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού προχώρησε σε μία σειρά αλλαγών, που στόχο έχουν να σε διευκολύνουν. Πόσες φορές έχει συμβεί να θέλεις να ρωτήσεις τι σημαίνει ένα στοιχείο που βλέπεις στο λογαριασμό και δε γνωρίζεις με σιγουριά ποιον αριθμό πρέπει να πληκτρολογήσεις και να καλέσεις; Εμένα, προσωπικά πολλές. Κανένα πρόβλημα, πια. Τρεις νέες υπηρεσίες εμφανίζονται τη στιγμή που τις χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Τώρα, που θέλεις να εξυπηρετηθείς εξ’ αποστάσεως, για να αισθάνεσαι ασφαλής. Τώρα, που η θερμοκρασία έχει “ανέβει” επικίνδυνα και ο χρόνος αναμονής θέλεις να μειωθεί. Ποιες είναι αυτές;

 

 

Αν μένεις στο κέντρο της Αθήνας, τότε είσαι πολύ τυχερή. Τα καταστήματα της Αριστείδου 5-7 και της Ομονοίας (Αγίου Κωνσταντίνου 11) λειτουργούν πλέον με διευρυμένο ωράριο. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό… Δε χρειάζεται να τρέχεις, προκειμένου να προλάβεις το κατάστημα πριν “κατεβάσει” ρολά. Η λειτουργία της ξεκινά στις 07:30 και ολοκληρώνεται στις 20:00. Ό,τι πρέπει για εμένα, που θέλω να πληρώσω το λογαριασμό μου εγκαίρως μετά από μία γεμάτη ημέρα στη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για το κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 136 στη Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος είναι, πλέον, με το μέρος σου.

 

Για μεγαλύτερη ασφάλεια και μικρότερη πιθανότητα να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο στην παρούσα κατάσταση, μπορείς να προγραμματίσεις το ραντεβού σε ένα από τα παραπάνω καταστήματα και να λύσεις κάθε σου απορία στο γραφείο ενός από τους έμπειρους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις την ώρα που σε βολεύει από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 19:30 μ.μ. και (φυσικά) να είσαι συνεπής. Καμία αναμονή. Πώς μπορείς να κλείσεις ραντεβού; Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στη δουλειά, κάλεσε τον πενταψήφιο αριθμό 11770 ή απλά μπες στο dei.gr και προγραμμάτισε την επίσκεψη σου τη στιγμή που θέλεις. Και αν συμβεί κάτι έκτακτο και τελικά δεν μπορείς να φτάσεις; Καθόλου απίθανο, ειδικά για εμένα. Κανένα άγχος! Ακυρώνεις το ραντεβού σου με τον τρόπο που το έκλεισες και ο χρόνος που αφήνεις ελεύθερος είναι διαθέσιμος για κάποιον άλλον.

 

Τέλος, ανά πάσα στιγμή, έχεις στη διάθεση σου μία Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθό, για να λύσεις κάθε απορία σου. Σαν να είσαι στον κατάστημα και να μιλάς με τον αρμόδιο υπάλληλο, αλλά από το δικό σου προσωπικό χώρο. Μπορείς να κατεβάσεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή μέσω του dei.gr. Αν πάλι έχεις έρωτα με τα social – media, βρες τη δική σου αυτόματη ψηφιακή βοηθό στο Facebook (@DEHGreece) ή στο Messenger μέσω στο ΔΕΗ Chatbot. Μη διστάσεις! Είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Κάθε λεπτό που δεν αισθάνεσαι σίγουρη για κάτι.

Η ΔΕΗ άλλαξε. Θα την ακολουθήσεις στη Νέα της Εποχή;