Η Gourmet Cuisine φέρνει το φαγητό της μαμάς στην πόρτα σου!

Σπιτικό φαγητό. Η αξία του στη διατροφή αδιαμφισβήτητη. H θέση του στο τραπέζι σου μη συζητήσιμη. Είμαι σίγουρος, ότι την προηγούμενη περίοδο, που βρισκόμασταν σε καθεστώς καραντίνας, το εκτίμησες και εσύ περισσότερο. Πειραματίστηκες με νέες γεύσεις, πέρασες το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην κουζίνα και δημιούργησες τα πιάτα που ήθελες.

Και τώρα; Τώρα, που η καραντίνα τελείωσε και επέστρεψες στην καθημερινότητα σου, ποιος θα φροντίσει για το φαγητό σου; Σίγουρα κάποιος που να μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι θα έχει τη γεύση και τη μυρωδιά σαν να το έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου. Κάποιος που να μπορεί να δώσει στα κλασικά (αλλά τόσο αγαπημένα) φαγητά μία gourmet εσάνς. Για μένα, ο κάποιος έχει αποκτήσει ονοματεπώνυμο: Gourmet Cuisine.

Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, η οποία, όχι μόνο επιλέγει πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιεί στις συνταγές της, αλλά φροντίζει για τη σωστή καθαριότητα τους. Η αγάπη των εργαζομένων της για το σπιτικό φαγητό “περνάει” στο πιάτο σου και του δίνει μοναδική γεύση. Γιατί, το πιο νόστιμο φαγητό είναι εκείνο που φτιάχνεται με μεράκι. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς της γύρω περιοχής, εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα τους. Τα γεύματα σου θυμίζουν την ελληνική κουζίνα της μαμάς, αλλά σε “ταξιδεύουν” και στη διεθνή σπεσιαλιτέ. Τα πιάτα παραδίδονται σε 48 ώρες από την τηλεφωνική παραγγελία, για να είναι φρεσκομαγειρεμένα, σαν να τα έχεις φτιάξει εκείνη τη στιγμή. Τιμή; ασυναγώνιστη.

Προκειμένου να μάθουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη και εμπνευστή του συγκεκριμένου Project, κύριο Γιάννη Τουτζιαρίδη να μας πει δύο λόγια για τη νέα νόστιμη ιδέα του, που χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο ωραία δημιουργήματα του: μαγειρεύουμε, συσκευάζουμε, μεταφέρουμε και παραδίδουμε οι ίδιοι τα γεύματα σε οικογένειες, αλλά και σε γραφεία και εισπράττουμε την ικανοποίηση τους προσωπικά. Διαλέξαμε να μην διαθέτουμε τα γεύματα μας μέσω κάποιας πλατφόρμας e commerce, διότι θέλουμε να έχουμε την απευθείας επαφή με τον πελάτη μας. Είναι καταπληκτικό να βλέπεις την ευγνωμοσύνη του κόσμου, επειδή του πήγες ένα καλό φαγητό στο σπίτι. Ιδιαίτερα, τις προηγούμενες δύσκολες εβδομάδες εισπράξαμε μεγάλη αγάπη. Έχουμε αποκτήσει «οικογενειακή σχέση» με τους πελάτες μας.”

Η Gourmet Cuisine αφουγκράζεται την ανάγκη σου να αισθάνεσαι ασφαλής. Έτσι, προστατεύει διπλά τις συσκευασίες της, εξασφαλίζοντας ότι κανένα μικρόβιο δε θα περάσει την πόρτα του σπιτιού σου. Τα γεύματα είναι κλεισμένα σε ειδική ασηπτική συσκευασία και όλο το σκεύος διαθέτει και τη δική του προστασία, για απόλυτη ασφάλεια.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, το προσωπικό φοράει ειδικά γάντια και μάσκα και φροντίζει η παράδοση να γίνει, τηρώντας την απόσταση που πρέπει. Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις, μόλις τα παραλάβεις, είναι να καθαρίσεις τα χέρια σου και να αφαιρέσεις την εξωτερική συσκευασία εύκολα με ένα ψαλίδι. Μόλις απομακρύνεις το πρώτο στρώμα προστασίας από τον πάγκο της κουζίνας, μπορείς είτε να ζεστάνεις το φαγητό για λίγα λεπτά στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων, είτε να τοποθετήσεις την κλειστή συσκευασία στο ψυγείο, αφού διατηρείται μέχρι και 10 ημέρες.

Μην το σκέφτεσαι! Ρίξε μία ματιά στο πλούσιο μενού εδώ, κάλεσε στο 210-2201888, αποθήκευσε τον αριθμό στις επαφές σου (γιατί θα γίνει η νέα σου γευστική συνήθεια) και ετοιμάσου για τα πιο μαμαδίσια πιάτα που έχεις δοκιμάσει. Εμείς στο γραφείο, περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή τον μουσακά, το παστίτσιο, τα αρωματικά γεμιστά και μία θρεπτική σαλάτα με παντζάρι και κινόα. Εσύ;

Υ.Γ. Η Gourmet Cuisine φέρνει την εγγύηση της Pot Pan, μίας εταιρίας που πρωταγωνιστεί στο χώρο της παραγωγής σπιτικών γευμάτων για 20 περίπου χρόνια, έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις, με τη μονάδα της να κατέχει την πιστοποίηση IFS που λίγες μονάδες έχουν στην Ευρώπη.

Καλή σου όρεξη!