Η νέα εμμονή λέγεται souroti… και σε ομορφαίνει! Κοίτα πόσα πράγματα δεν ξέρεις για το φυσικό ανθρακούχο νερό

Κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του γεύση. Το δικό του άρωμα. Την αίσθηση που σου αφήνουν οι νέες συνήθειες που δημιουργείς τους θερινούς μήνες και επιδιώκεις να συνεχίσεις και τους χειμερινούς. Φέτος, η δική μου νέα συνήθεια προέκυψε, πριν καν επιβιβαστώ στο πλοίο και αναχωρήσω για… διακοπές. Είναι η ανάσα δροσιάς, που κάθε χρόνο ψάχνω, όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει. Α, θα την έχω μαζί μου και στο καράβι, και στην παραλία, και οπουδήποτε πάω. Γιατί, γίνεται εύκολα ένα με εμένα. Και εσένα.

 

 

Λέγεται souroti, είναι βραβευμένη και (ναι) είναι το κλασικό φυσικό μεταλλικό νερό, που τόσο αγαπάς, με ανανεωμένη εμφάνιση και ολόφρεσκες γεύσεις. Έχω ήδη ξεχωρίσει τη souroti με Φυσικό άρωμα δυόσμου και μέντας. Καθόλου τυχαία. Αφήνει στον ουρανίσκο μου μία αίσθηση δροσιάς και ένα άρωμα καλοκαιρινό. Άρα, μου ταιριάζει. Αν σου αρέσουν οι λίγο πιο sour επιλογές, τότε το φυσικό ανθρακούχο νερό με άρωμα λεμονιού και lime, είναι αυτό που θα σου ταιριάξει περισσότερο από το καθένα. Έχω, όμως, κάτι και για εσένα που δεν μπορείς να αντισταθείς στα καλοκαιρινά ποτά: αγγούρι και λάιμ συνδυάζονται αρμονικά στα νέα souroti flavors και σε δροσίζουν. Φυσικά, το κλασικό ανθρακούχο νερό παραμένει και σε περιμένει και αυτό το καλοκαίρι… Πολλές οι νέες γεύσεις, ακόμα περισσότερες και οι επιλογές, για να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο.

Η φύση έρχεται στο ποτήρι σου, αφού τα αρώματα που τώρα αμφιταλαντεύεσαι σε ποιο θα καταλήξεις, είναι φυσικά. Πηγάζουν στη φύση και στη συνέχεια μέσα σου. Στηρίζονται στην αγνότητα των υλικών τους και το αποτέλεσμα είναι άκρως συναρπαστικό και σαγηνευτικό.

Άσε που δεν έχει καθόλου ζάχαρη. Σημαντικός λόγος, για να το επιλέξεις. Μένοντας πιστή στο όραμα της, η souroti διατηρεί το προϊόν της, όπως ακριβώς το παραλαμβάνει από τη φύση, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Γιατί, δεν την έχει ανάγκη, για να της προσθέσει γεύση. Έτσι, σου “κοστίζει” λιγότερο από θερμίδα. Σαν να μην έχεις πιει τίποτα, όσο εσύ, όμως απολαμβάνεις τη δροσιά του.

 

Με το δικό της αρωματικό τρόπο, συμπληρώνει τη διατροφή σου, αφού είναι πλούσια σε αρκετά θρεπτικά στοιχεία. Ναι, καλά διάβασες. Το ασβέστιο και το μαγνήσιο που περιέχει σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι και βοηθάει στη λειτουργία της καρδιάς, με τα όξινα ανθρακικά του να ομαλοποιούν τη διαδικασία της πέψης. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε πυρίτιο, μοναδικό της προνόμιο, καθώς πηγάζει από φυσικό πόρο, ενυδατώνει το πρόσωπο σου, χαρίζοντας του λάμψη και ελαστικότητα. Ο φυσικός πόρος της παρέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα, του λιθίου, του μυστικού για θετική διάθεση και σκέψη. Ουσιαστικά, η souroti δε σε ξεδιψάει απλώς, αλλά συμβάλλει και στην ορθή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Όλα τα συστατικά συγκεντρώνεται στο νέο της κομψό μπουκάλι, που μπορείς να έχεις παντού μαζί σου. Στην παραλία πάνω στις πετσέτες, στο μπαρ, στη βραδινή σου έξοδο δίπλα στο κύμα, στο καλοκαιρινό σου μπαλκόνι, στις βόλτες σου στα καλντερίμια. Η δροσερή σου συντροφιά που κρύβεις στην τσάντα σου.

Last But Not Least, είναι ελληνική και βραβευμένη. Για πάνω από έναν αιώνα το φυσικό ανθρακούχο νερό, που αναβλύζει λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, με τις ιδιότητες του ξεδιψάει και ανακουφίζει χιλιάδες ανθρώπους κάθε μέρα. Ο επόμενος του στόχος είσαι εσύ. Στην πραγματικότητα, ήδη από την αρχαιότητα, η συγκεκριμένη περιοχή, φημιζόταν για το νερό της που πριν από περίπου εκατό χρόνια ανακηρύχθηκε ιαματικό. Πριν από δύο μήνες, το φυσικό μεταλλικό νερό souroti απέσπασε το βραβείο ανώτερης γεύσης «SUPERIOR TASTE AWARD» από το ιδιαίτερα απαιτητικό International Taste Institute.

Τι λες, λοιπόν; Να κεράσω μία souroti, λίγο πριν γίνει και η δική σου καλοκαιρινή εμμονή;