Η νέα συλλογή Envie Shoes Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 κυκλοφόρησε!

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η Ειρήνη Καζαριάν.

Μια ματιά στις νέες κολεξιόν Envie Shoes και Miss NV είναι αρκετή για να φέρει μεμιάς την άνοιξη στην διάθεση και το στυλ όλων μας, με όπλα την αφοπλιστική φρεσκάδα της Ειρήνης Καζαριάν που πρωταγωνιστεί στην φετινή καμπάνια και το ουράνιο τόξο των χρωμάτων που έχουν κατακλύσει τη συλλογή.

Εκτός από τα ζωηρά χρώματα αυτό που εντυπωσιάζει στην συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 της Envie Shoes, μιας από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες εταιρίες υποδημάτων στην Ελλάδα, είναι η αστείρευτη ποικιλία σχεδίων.Η Ειρήνη Καζαριάν, ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, φωτογραφίζεται με τις πιο hot τάσεις της νέας σεζόν, για όποια ώρα της ημέρας και της νύχτας, για όποιον προορισμό,  για όποια περίσταση κι αν έχετε στο νου.

Περιηγηθείτε ανάμεσα σε pointy flats, παστέλ kitten heels και κομψά sling-backs για το γραφείο, τις απογευματινές βόλτες και τις χαλαρές βραδιές στα νησιά,αλλά και σε μεταλλικές γόβες ή strappy ψηλοτάκουνα που θα σας κερδίσουν τη νύχτα.

Μπαλαρίνες, mules και boho booties συνδυασμένα με girly φορέματα και jeans κυριαρχούν την μεταβατική αυτή περίοδο της άνοιξης, όπως και οι εσπαντρίγιες σε κάθε χρώμα, ύψος και σχέδιο, χαρίζοντας γαλλικό flairστις εμφανίσεις μας, ενώ τα σανδάλια σε τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς όπως το αριστοκρατικό λευκό με ασημί,και οι 70sπλατφόρμες θα μονοπωλήσουν τα looks μας μόλις το θερμόμετρο αρχίσει να δείχνει καλοκαίρι.

Εξίσου εντυπωσιακή και η ποικιλία των υλικών που ενσωματώνει η νέα συλλογή Envie Shoes σε ένα πρωτότυπο mix-n-match που εγγυάται να απογειώσει τα καθημερινά μας looks.Εξωτικά prints κροκό και φιδιού,σουέντπου παραπέμπει σε σαφάρι, ψάθα, σατέν,διαφάνειες, δαντέλες και glitter κοσμούν από άνετα sliders μέχρι block heels και ενισχύονται με λαμπερές λεπτομέρειες, έντονες αγκράφες, πολύχρωμες πέτρες, τρουκς, ακόμη και κοχύλια.

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι athleisure προτάσεις. Κομψά σχέδια που φοριούνται χωρίς ενοχή ακόμη και στο γραφείο, επιλογές για το γυμναστήριο και φυσικά τα αγαπημένα όλων cool sneakers που έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες και το street style σε όλο τον κόσμο.

Αυτό θα είναι σίγουρα το πιο stylish καλοκαίρι για όλα τα #EnvieGirls!


Αναζητήστε τώρα όλα τα σχέδια της συλλογής Envie Shoes για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο envieshoes.gr.

 

Read More

And More