Η νέα Xmas Nightwear συλλογή της Tezenis για τα πιο stylish pyjama party

Η νέα Xmas Nightwear συλλογή της Tezenis για τα πιο stylish pyjama party | tlife.gr

Η Tezenis κάνει τη διαφορά και φέτος τα Χριστούγεννα και παρουσιάζει μια συλλογή με τα πιο όμορφα Xmas Nightwear. Θα μπορέσεις να τους αντισταθείς άραγε; Τα fashion girls και οι influencers δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το instagram να γεμίσει με τις χαρούμενες, cozy και ultra stylish λήψεις τους. Βασικός πρωταγωνιστής; Η χριστουγεννιάτικη συλλογή Tezenis φυσικά!

Πιτζάμες σε christmas mood. Το τέλειο nightwear για cocooning, pyjama party με τις φίλες σου. Επιπλέον, είναι μια πολύ καλή ιδέα για δώρο στη φίλη σου, τη μαμά σου ή την αδερφή σου, μιας και κάθε γυναίκα ή κορίτσι ενθουσιάζεται όταν τις βλέπει και τις ερωτεύεται όταν τις φοράει!

Τα νέα σχέδια της σειράς Xmas Nightwear ξεχωρίζουν με cute prints όπως μoνόκερους, τάρανδους, gift boxes, καρδούλες και ινσταγκραμικά motto όπως «All I want for Christmas is Food» αλλά και για τις ζεστές υφές τους. Must have και οι πιτζάμες σε total red (lingerie satin top και shorts) για πιο glam style.

Ανακάλυψε τα pyjamas looks για xmas fashion cocooning και ολοκλήρωσε το nightwear look με comfy κάλτσες, παντοφλάκια και μάσκες ύπνου στο ίδιο, χριστουγεννιάτικο mood.

Αυτό είναι το νέο cool pajama style!

#tezenisxmas #tezenis

READ more