Η Sarah Jessica Parker ξανά στην παγκόσμια καμπάνια της Intimissimi

H Sarah Jessica Parker είναι από τα πιο αγαπημένα fashion icons, με μία αισθητική που παραμένει so fresh ότι και να επιλέξει. Ξεχωρίζει για effortless looks με τα οποία την βλέπουμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δίνοντας πάντα ανάλαφρο ύφος στους τέλειους συνδυασμούς που κάνει. Πριν λίγους μήνες ξεκίνησε ένα μοναδικό ταξίδι με την Intimissimi, το αγαπημένο μας ιταλικό lingerie brand, και πλέον πέρα από τις προτάσεις για τα ρούχα έχουμε και πάρα πολλές επιλογές της για τα lingerie μας.


Για ακόμα μια φορά λοιπόν είναι η εκπρόσωπος της παγκόσμιας καμπάνιας του lingerie brand, αυτή την φορά όμως η ηθοποιός παίρνει μέρος στο νέο αυτό project χρησιμοποιώντας την πλέον διαδεδομένη ιταλική γλώσσα: τις χειρονομίες. Κάθε ‘καλημέρα’ ταιριάζει απόλυτα με μια κούπα καλό καφέ, και ένα ‘ευχαριστώ’ είναι τέλειο μόνο όταν συνοδεύεται με ένα μεγάλο χαμόγελο. Σε 6 νέα, original mini clips, η ηθοποιός μιλά και ντύνεται σαν μια πραγματική Ιταλίδα, θυμίζοντας μας την ομορφιά των απλών, αυθόρμητων χειρονομιών.

Η Intimissimi γιορτάζει τη θηλυκότητα με τον αυθορμητισμό και την ανάλαφρη διάθεση που κάθε γυναίκα μπορεί να ‘φορέσει’ με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, στην καθημερινότητά της. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Sarah Jessica Parker – την ακαταμάχητη γοητεία αυτών που δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο σοβαρά και είναι αυθεντικοί, φιλόξενοι και ενθουσιώδεις.

 

Η παγκόσμια καμπάνια σηματοδοτεί το λανσάρισμα της Intimissimi Triangle Bra συλλογής: ένα σύμβολο απλότητας και αισθησιασμού, που χαρακτηρίζεται από άνεση και ελευθερία και αφού η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά ένας τέλειος λόγος να δούμε τις νέες τάσεις στα spring lingerie και να διαλέξουμε από μία υπεροχή συλλογή το νέο μας σουτιέν. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να είσαι γυναίκα όπως το να αποπνέεις αισθησιασμό.
Στο τέλος όμως, η σωστή επιλογή είναι εκείνη που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα κομψό silk pyjama set που αφήνει το iconic triangle bra να φαίνεται, είναι η ιδανική επιλογή.

Tα mini clips, που συνοδεύουν το νέο αυτό λανσάρισμα πρωταγωνιστούν οι ιταλικές χειρονομίες. Στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, η Sarah Jessica απαθανατίζεται σε ένα σκηνικό που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο θα αναγνωρίσουν: ψάχνοντας τη γκαρνταρόμπα της, αναποφάσιστη για το τι θα φορέσει, ξεκινά από ένα μεταξωτό triangle bra, έπειτα περνάει σε ένα μαύρο μεταξωτό, στη συνέχεια στην λευκή microfibra εκδοχή του, και τελικά καταλήγει σε μια επιλογή με ροδακινί απόχρωση.

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να είσαι γυναίκα όπως το να αναπνέεις αισθησιασμό.
Στο τέλος όμως, η σωστή επιλογή είναι εκείνη που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα κομψό silk pyjama set που αφήνει το iconic triangle bra να φαίνεται, είναι η ιδανική επιλογή.

 

Read More

And More