Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη πλάι στους δρομείς του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη πλάι στους δρομείς του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας | tlife.gr

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, Επίσημος Χορηγός του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και των Αγώνων του, ήταν και φέτος δίπλα σε όλους τους δρομείς του 8ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των υπολοίπων διαδρομών, την Κυριακή 17 Μαρτίου, εμψυχώνοντάς τους αλλά και προσφέροντας μικρές δόσεις υγείας και δύναμης.

Η Υγείας Παυλίδη ήταν ακόμη πιο κοντά στους δρομείς, καθώς εκτός από τις αξίες, την ψυχή, την καρδιά και τη γεύση της, φέτος μοιράστηκε και το όνομά της με τον αγώνα δρόμου τριών χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου. Εφεξής, η διαδρομή θα φέρει την ονομασία “Αγώνας Δρόμου 3ων Χιλιομέτρων Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη”.

Η Νο1 σοκολάτα Υγείας στην Ελλάδα, με την αυθεντικότητα και την αξεπέραστη ποιότητά της, είναι από πάντα δίπλα στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής των Ελλήνων καταναλωτών. Για το λόγο αυτό, η Υγείας Παυλίδη ήταν δίπλα και στους δρομείς όλων των ηλικιών στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και στις μικρότερες διαδρομές των πέντε και τριών χιλιομέτρων προσφέροντας “Μικρές Δόσεις Υγείας” πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη βρισκόταν στην Πλατεία Συντάγματος με έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που συνδύασε την νοσταλγία του παρελθόντος μιας ρομαντικής εποχής με τη σύγχρονη διαδραστική τεχνολογία, μοιράζοντας χαρά, ενθουσιασμό και φυσικά την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας στους δρομείς και το κοινό.

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη παράγεται από τη σοκολατοποιία Παυλίδη, που εδώ και 170 χρόνια αποτελεί εγγύηση στα προϊόντα σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, τα οποία απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια Έλληνες. Το πιο σημαντικό όλων, όμως, είναι ότι ακόμα και τόσες γενιές αργότερα η Υγείας Παυλίδη εξακολουθεί να στηρίζεται στις ίδιες διαχρονικές αξίες, συνδυάζοντας τη μακρόχρονη παράδοση με την υψηλή τεχνογνωσία, πάντα με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

READ more