Η τέλεια βόλτα στα νέα καταστήματα του Golden Hall!

Έχεις ρεπό ή απλά θέλεις να χαλαρώσεις μετά την δουλειά; Σου βρήκα τον τέλειο προορισμό και μάλιστα στον πρώτο όροφο του αγαπημένου σου εμπορικού κέντρου.

Λίγες μέρες έχω διάθεση και χρόνο για βόλτα αλλά όταν υπάρχει, το Golden Ηall  είναι η πρώτη επιλογή όχι μόνο επειδή είναι κοντά στην δουλειά μου αλλά κυρίως γιατί είναι ο καλύτερος shopping προορισμός για να ανακαλύψω τις πιο trendy επιλογές από τον κόσμο της μόδας, της ομορφιάς, της διακόσμησης, της τέχνης και της τεχνολογίας.

Τώρα βρίσκω ακόμη περισσότερα, αφού στην ανανεωμένη πτέρυγα ανακάλυψα νέα καταστήματα που πραγματικά μου έφτιαξαν την διάθεση!

Αρχικά επισκέφτηκα το The Greek Designers Store το οποίο είχα ανακαλύψει στο αεροδρόμιο αλλά τώρα άνοιξε και στο Golden Hall με Έλληνες ταλαντούχους σχεδιαστές και υπέροχες επιλογές για styling αλλά και decortation. Λόγω της δουλειάς μου, ενημερώνομαι συνεχώς για τα δρώμενα στην ελληνική μόδα και τώρα έχω τόσο κοντά μου ένα super χώρο!

Αμέσως μετά, μία ευχάριστη έκπληξη, το αγαπημένο γαλλικό brand Ιkks άνοιξε στο Golden Hall. Ευκαιρία να ενημερωθώ για τα νέα trends και μάλιστα από ένα brand που πετυχαίνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε σοφιστικέ στοιχεία και ανεπιτήδευτες γραμμές. Η μοναδική ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το γαλλικό brand και το κάνουν να ξεχωρίζει.

Και επειδή καμία βόλτα δεν μπορεί να τελειώσει, χωρίς να χαζέψεις και κάτι για το σπίτι, το Love it θα γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός. Έπιπλα, design items, βιβλία και τα πιο stylish αξεσουάρ σε έναν χώρο που δεν θέλεις να φύγεις, αφού είναι τόσο cozy και stylish μαζί!

Ένα διάλειμμα από τα ψώνια σας, στο χώρο του Petite Fleur και αυτόματα μεταφέρεστε στο ρομαντικό Παρίσι, στην εποχή της «belle époque», ενώ retro μουσικές επίλογες από το πίκαπ θα σε ταξιδέψουν!

Αύριο ξημερώνει ακόμα μια υπέροχη μέρα στο Golden Hall. Ζήστε την!