Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου, αλλά και στην πόλη σου!

Το χρώμα είναι απαραίτητο για την καθημερινότητά μας. Κανείς δεν θέλει να ζει σε ένα ασπρόμαυρο περιβάλλον, γιατί κάπως έτσι θα μοιάζουν και τα συναισθήματά μας. Όσο πιο πολύ χρώμα μας περιβάλλει, τόσο μεγαλύτερα τα χαμόγελα στο πρόσωπό μας. Θα έχεις ακούσεις συχνά να λένε ότι η Αθήνα είναι μια γκρίζα πόλη, κάτι που δεν απέχει και πόλη από την πραγματικότητα, αφού το πράσινο είναι λίγο και οι πολυκατοικίες πολλές.

Η Trident όμως φρόντισε αυτό να αλλάξει και όχι μόνο στην πρωτεύουσα.

Ένα πάρκο στη Μεταμόρφωση, η κεντρική πλατεία στο Χαλάνδρι, ένας ολόκληρος τοίχος πολυκατοικίας στα Τρίκαλα, μεταξύ άλλων σημείων σε πόλεις της Ελλάδας, μεταμορφώθηκαν και πλέον έχουν γίνει γωνιές χρώματος και αισιοδοξίας. Όταν το χρώμα στην πόλη παίρνει τη θέση του γκρίζου, γίνεται πιο χρωματιστή και η διάθεση των κατοίκων της.

Η Trident που είναι το συνώνυμο της θετικής διάθεσης θέλησε να δώσει χρώμα στην καθημερινότητα των ανθρώπων με μια ενέργεια που είχε στόχο να μειώσει τα γκρίζα και άχρωμα σημεία της πόλης. Δίνοντας «γεύση» στην καθημερινότητα, έφερε το χρώμα σε σημεία της πόλης τα οποία υποσχέθηκε να μεταμορφώσει και να τους δώσει μια νέα πνοή θετικής διάθεσης. Και τα κατάφερε, έχοντας ως σύμμαχό της το ίδιο το κοινό, το οποίο κάλεσε να συμμετέχει ενεργά και αποδείχθηκε πως ήταν μεγάλο μέρος της επιτυχίας του εγχειρήματος αυτού, αν όχι το μεγαλύτερο.

Η ανταπόκριση του κοινού άλλωστε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναδεικνύοντας την ανάγκη για περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητα μας!

Την ευχάριστη πρόκληση να δώσουν περισσότερο χρώμα σε γειτονιές της πόλης ανέλαβαν οι διάσημοι street artists Same84 & Achilles καθώς και σπουδαστές της Σχολής Βακαλό οι οποίοι έκαναν πράξη όσα η Trident υποσχέθηκε και ο κόσμος πρότεινε.

Μια πλατεία της Μεταμόρφωσης έγινε μια ευχάριστη γωνιά για μελέτη με τα παγκάκια να μεταμορφώνονται σε βιβλιοθήκες! Στη κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου η φιγούρα του κοριτσιού δίνει ένα ενδιαφέρον στο γκρίζο τοίχο. Τα πολύχρωμα αερόστατα στα σκαλιά του Χολαργού δίνουν την αίσθηση πως βρισκόμαστε στον ουρανό. Την εξωτερική περίφραξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος «πλημμύρισαν» οι πολύχρωμες φούσκες, ενώ παράλληλα τα παγκάκια σε κεντρική πλατεία της Καλλιθέας μετατράπηκαν σε αληθινά επιτραπέζια φιδάκια, δίνοντας μια αίσθηση παιδικότητας στην καθημερινότητά μας. Τελευταίος σταθμός της Trident υπήρξαν τα Τρίκαλα όπου ένας ολόκληρος τοίχος έγινε ένα παράθυρο προς μια πιο ευχάριστη πραγματικότητα!

Χάρη στη «χρωματική γεύση» που έδωσε η Trident, οι κάτοικοι σε διάφορους Δήμους μπορούν να δουν και να ζήσουν διαφορετικά την πόλη τους!

Read More

And More