Η Βίκος Cola φέρνει την απόλαυση στις προκλήσεις του «Final Four»!

Η Βίκος Cola φέρνει την απόλαυση στις προκλήσεις του «Final Four»! | tlife.gr

Μουσικές μονομαχίες, ανατρεπτικές στιγμές, απροσδόκητα αποτελέσματα και φυσικά Βίκος Cola! Το “Final Four” ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να καθηλώσει το κοινό με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, καθώς η απόλυτη μουσική μάχη ξεκινά από τον τελικό και τους final four στη σκηνή. Η Βίκος Cola αναλαμβάνει ρόλο «μαέστρου» φέροντας μοναδικές νότες απόλαυσης και γεύσης που δίνουν ξεχωριστό ρυθμό στα shows.

Με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και κριτές τους: Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), το “Final Four” ανατρέπει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα talent shows. Σε αυτόν τον διαφορετικό μουσικό κόσμο, η τελική τετράδα των διαγωνιζόμενων έρχεται αντιμέτωπη με τους «διεκδικητές», που με το πείσμα και το ταλέντο τους προσπαθούν να τους «εκθρονίσουν». Η Βίκος Cola βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στους συμμετέχοντες που διψούν για προκλήσεις και… αξεπέραστη γεύση!

Ποιος θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση του στη σκηνή; Ποιος θα κερδίσει στις περισσότερες μονομαχίες; Η αναμονή για τον μεγάλο νικητή του “Final Four” γίνεται απολαυστική με Βίκος Cola!

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.

 

READ more