Iconic Santorini: Για όσους δεν διαπραγματεύονται την ποιότητα στις διακοπές τους!

Ένα, δύο, τρία… ούφ! Στην τελική ευθεία για διακοπές, για ξεκούραση, για ανάσα αποφόρτισης. Και τι καλύτερο από έναν επίγειο Παράδεισο που θα σε κάνει ξεχάσεις όσα σε φόρτωσαν και να θυμηθείς όσα σε κάνουν ευτυχισμένη. Η Σαντορίνη, η θέα της, η πολυτέλεια, οι ανέσεις, το Iconic Santorini. Το καταφύγιό σου για αυτό το καλοκαίρι και δεν θέλεις τίποτα, μα τίποτα άλλο. Γεμίζεις τη βαλίτσα σου και αναχωρείς για την απόλυτη ευφορία, για τον πλανήτη της ευδαιμονίας! Έχεις έναν ολόκληρο χειμώνα να ξεφορτωθείς από πάνω σου και αυτό γίνεται μόνο αν έχεις φροντίσει να προσφέρεις στον εαυτό σου το ιδανικό. Γιατί σου αξίζει!

Η σιωπή του απόλυτου κάλλους. Ησυχία. Στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας. Στο φωτογενές Ημεροβίγλι. Επαναπροσδιορίζεις τις προτεραιότητές σου, παίρνεις βαθιές ανάσες υψηλής αισθητικής, το βλέμμα καθαρίζει από τις γκρίζες εικόνες της πόλης και η ψυχή σου ξαναβρίσκει τις ισορροπίες της. Στο boutique hotel Iconic Santorini τα πάντα έχουν σημασία -μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Τίποτα δεν θα διαταράξει το σύμπαν σου, ούτε τις υψηλές σου απαιτήσεις. Η ζωή σου στο απόλυτο!

Εκεί που οι υπηρεσίες πέντε αστέρων συνυπάρχουν αρμονικά με τη μαγεία του τοπίου. Και το privacy συναντά τον ορισμό του. Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία που δεν διαπραγματεύεσαι τις απαιτήσεις σου, αν αναζητάς υψηλά στάνταρ στη διαμονή σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο της Καλντέρας. Σε ένα ξενοδοχείο που κατάφερε να διατηρήσει αναλλοίωτη την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης.

Λιτές γραμμές και απλά υλικά συνυπάρχουν αρμονικά με το περιβάλλον. Βουτάς στην πισίνα και παραδίδεσαι στην υπογραμμισμένη ελληνικότητα. Του μπλε, του ανοιχτού ορίζοντα, της παράδοσης που συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία με μοναδικό στόχο την ικανοποίησή σου. Έχεις τα πάντα.

Βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που τέμνονται η υψηλή αισθητική και η κομψότητα με την οπτική αρμονία. Η σεζ λονγκ σου αγναντεύει το Αιγαίο, το κρεβάτι σου είναι king size και οι παλιές στέρνες έχουν μεταμορφωθεί σε ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες εφοδιασμένες με jets για αναζωογονητικό μασάζ.

Ο ορισμός της καλοκαιρινής ευτυχίας… Θέα που αποστομώνει, ο ήχος της φύσης, οι μυρωδιές των βοτάνων και η γεύση της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας. Υψηλή γαστρονομία που υποκλίνεται στις παραδοσιακές συνταγές και τα ντόπια προϊόντα. Στο εστιατόριο Pergola, η λιτή αισθητική σέβεται τον αμφιβληστροειδή σου και σου προσφέρει όλα όσα ορίζει η τελειότητα.

Οι μέρες και οι νύχτες σου μόλις απόκτησαν Iconic διαστάσεις…

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ!

 

 

Read More

And More