Kalisti Hotel & Suites-Town & Country: Το ξενοδοχείο που αναδεικνύει όλη την μαγεία της Σαντορίνης

Με μια νέα εικόνα, συναρπαστικά γαλήνια και όμορφη, υποδέχεται το Kalisti Hotel & Suites τη νέα σεζόν, έπειτα από τη συνολική ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε την άνοιξη. Εκφράζοντας τις αρχές της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και με έμπνευση από την καθηλωτική ομορφιά του τοπίου, δένει την minimal αισθητική με την οικεία αίσθηση των φυσικών υλικών, τις καθαρές γραμμές με την απλότητα, τη γήινη παλέτα με τις αποχρώσεις του γκρι και τις διακριτικές πινελιές χρυσού, που συμβάλλουν με τη λάμψη τους στην απτή πολυτέλεια των χώρων.

Τα 50 δωμάτια και σουίτες είναι ευρύχωρα και άνετα συνδυάζοντας το μοντέρνο design με το στοιχείο της παράδοσης σε artisanal υλικά και αντικείμενα, τη ζεστασιά του ξύλου με την φυσική αίσθηση των υφασμάτων, με κάθε λεπτομέρεια να συμβάλει στην αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης.

Εκφράζοντας την ίδια φιλοσοφία το Pergola Pool bar είναι μια γαλήνια όαση, προσφέροντας την μεγαλύτερη σε διαστάσεις πισίνα στη Σαντορίνη και την ατμόσφαιρα της θερινής ραστώνης, με εξωτικά cocktail, φυσικούς χυμούς και ελαφριά κουζίνα, ενώ το Rosemary, το Μεσογειακό εστιατόριο του ξενοδοχείου ξεχωρίζει για τις τοπικές signature γεύσεις του.

Στον ελεύθερο χρόνο προσφέρονται massages και ολιστικές θεραπείες με τη φυσική αίσθηση των ελαίων και τη φιλοσοφία της Apivita, και οι δραστηριότητες σχεδιασμένες για να προβάλλουν τη μοναδικότητα της Σαντορίνης on & off the beaten truck, μια γνώση που προέρχεται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, λάτρεις αλλά και γνώστες του νησιού.

Το service είναι attentive, μαθημένο να αφουγκράζεται τις επιθυμίες των επισκεπτών, στοιχείο που το καθιστά επιλογή για οικογένειες σε συνδυασμό με την πισίνα και την «προστατευμένη» θέση στην οποία βρίσκεται και την ιδανική απόσταση από την παραλία και το αεροδρόμιο.

Σε ένα ήσυχο, «κομβικό» σημείο, στην καρδιά των Φηρών το Kalisti Hotel & Suites απέχει λίγα μόνο λεπτά από την Καλντέρα ενώ δίνει πρόσβαση στις γκαλερί, τις boutique, τα εστιατόρια, τα μικρά bar και τη συναρπαστική νυχτερινή ζωή της Πρωτεύουσας των Φηρών. Προσελκύοντας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του ένα international clientele, παραμένει η «πολύτιμη διεύθυνση» που μοιράζονται οικογένειες, το ξενοδοχείο που συναντιούνται παρέες από τις άκρες του κόσμου, ο προορισμός που αναζητούν όσοι θέλουν να ζήσουν το κοσμοπολίτικο vibe της Σαντορίνης, έχοντας πρόσβαση σε κάθε κομμάτι που συνθέτει το παζλ του lifestyle του νησιού.

Read More

And More