Ψάχνεις για καλοκαιρινή απόδραση κοντά στην Αθήνα; Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά. Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την άδεια του Αυγούστου για να ξεφύγεις από την πόλη, δεν είναι ανάγκη να αγχώνεσαι. Ακόμα και κοντά στην Αθήνα, υπάρχουν μέρη που θα σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί. Για ένα Σαββατοκύριακο ή και για μια εβδομάδα, τα παρακάτω ξενοδοχεία θα σε κάνουν να θες να επιστρέφεις συνεχώς κοντά τους.

Τόσο κοντά στην πόλη, αλλά παράλληλα και τόσο μακριά της, το Dolce Athens Attica Riviera, στην ανατολική Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Βραυρώνα, σε περιμένει για να σου χαρίσει στιγμές που δεν τις φαντάζεσαι. Μία ευρεία γκάμα επιλογών ανάμεσα σε δωμάτια, bungalows, σουίτες, αλλά και δυο ολοκαίνουριες βίλες, σε περιμένουν για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη και επιθυμία. Το πρωί εσύ και η παρέα σου θα ξυπνήσετε με την μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ, που θα συνοδεύσει τέλεια μία ποικιλία από πεντανόστιμες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Στο εστιατόριο, Filema a la carte, που βρίσκεται στους χώρους του ξενοδοχείου θα απολαύσεις φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, δημιουργική ελληνική και διεθνή κουζίνα με μοντέρνες πινελιές και τοπικά προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, ενώ στο Ilios Pool Bar θα βρεις μάλλον το νέο σου αγαπημένο κοκτέιλ, ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα, για να ολοκληρώσεις αυτή την αναζωογονητική εμπειρία δίπλα στην πισίνα. Το Ammos Restaurant θα σου προσφέρει μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε καλοψημένα κρεατικά ή ψάρια, τα οποία συνοδεύονται ιδανικά με ολόφρεσκες σαλάτες και ποτά που θα σας δροσίσουν κατά την διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού.

Πριν όμως, απολαύσεις τα γαλανά νερά της περιοχής, που δεν θα πιστεύεις ότι βρίσκονται τόσο κοντά στην Αθήνα, χάρισε στον εαυτό σου ή και σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, μερικές στιγμές χαλάρωσης στο σπα του Dolce Athens Attica Riviera. Παραδώσου σε χαλαρωτικά μασάζ, θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα, γυμνάσου ή απόλαυσε ένα αναζωογονητικό ατμόλουτρο και μια βουτιά στο Jacuzzi.

Dolce Athens Attica Riviera
Λεωφόρος Βραυρώνος
19003 Βραυρώνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 22940 71000
e-mail: reservations@ dolceatticariviera.com
www.dolceatticariviera.com

Μένοντας στο μοτίβο των αποδράσεων κοντά στην πόλη, που όμως θα σε κάνουν να ξεχάσεις ό, τι έχει να κάνει με αυτή, μπορείς να πεταχτείς μέχρι το Λουτράκι, στα Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort. Μόλις μια ώρα από την πρωτεύουσα και δυο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, τα δυο αυτά ξενοδοχεία θα σε κάνουν να δεις αυτήν την κωμόπολη με εντελώς άλλο μάτι. Οι 107 υπερπολυτελείς σουίτες του Wyndham Loutraki Poseidon Resort, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή private jacuzzi, χτισμένες αμφιθεατρικά ανάμεσα σε πλούσια βλάστηση με θέα στη θάλασσα και τα 196 ευρύχωρα bungalows και σουίτες του Ramada Loutraki Poseidon Resort σε ανθισμένους κήπους, σε περιμένουν για να τα απολαύσεις, χαρίζοντάς σου την ξεκούραση αλλά και την διαφυγή που χρειάζεσαι.

 

Μια δαντελωτή ακτογραμμή ανάμεσα σε καταπράσινα νερά, αλλά και 5 εστιατόρια και μπαρ, πισίνες, spa, γυμναστήριο, πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων, playground με προγράμματα απασχόλησης για τα παιδιά, καθώς και μεγάλη ποικιλία από water sports σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις για να σου προσφέρουν ατέλειωτες ώρες απόλαυσης, ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, για σένα, την παρέα, την οικογένεια ή τα παιδιά σου.

Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resort
Λουτράκι Κορινθίας
Τηλ: +30 27440 67938
e-mail: reservations@wyndhamloutrakiresort.com, reservations@ramadaloutrakiresort.com
www.wyndhamloutrakiresort.com
www.ramadaloutrakiresort.com

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και πλέον ξέρεις και που να πας για να το απολαύσεις, το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να φτιάξεις βαλίτσα…

Read More

And More