Κάνε κοκέτα το χαλί και τη μοκέτα!

Κάνε κοκέτα το χαλί και τη μοκέτα! | tlife.gr

Υπάρχουν κάποιες δουλειές στο σπίτι που σου φαίνονται τόσο δύσκολες και χρονοβόρες που μονίμως τις αναβάλλεις. Νούμερο ένα σε αυτή τη λίστα είναι το μάζεμα των χαλιών, έτσι δεν είναι; Εύχεσαι τα χαλιά και οι μοκέτες σου να καθαριστούν και να γίνουν σαν καινούρια, να εξαφανιστούν οι λεκέδες από το πάρτι του μπόμπιρα, να διαγραφούν ακόμα και από τη μνήμη σου όλες οι φορές που ο σκύλος δεν “κρατήθηκε”. Θα ήθελες να μην είχε χυθεί ποτέ τίποτα στο χαλί κατά τη διάρκεια εκείνου του impromptu σουαρέ με τις φίλες σου… Αλλά πώς να γίνουν όλα αυτά εύκολα και οικονομικά;

Με τα προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care! Αποχαιρετάς μια για πάντα όλους τους λεκέδες που απλώθηκαν πάνω στα χαλιά μες στο χειμώνα και τα αποθηκεύεις, σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτε. Το ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care Spray είναι ο ειδικός στα χαλιά, που κάνει τα πάντα και τα κάνει εύκολα! Με λίγα μόνο φσιτ, το ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care Spray εξαφανίζει τους λεκέδες, προστατεύει τα χρώματα και χαρίζει άρωμα φρεσκάδας!

Το ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, θα σου γλιτώσει χρόνο, χρήμα, αλλά και από την ταλαιπωρία να δώσεις τα χαλιά σε κάποιο εξωτερικό συνεργείο καθαρισμού. Αρκεί μόνο να ακολουθήσεις πέντε εξαιρετικά απλά βήματα και το ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care Σαμπουάν θα απομακρύνει τους λεκέδες, θα εξουδετερώσει τις δυσάρεστες οσμές και θα στεγνώσει χωρίς να κολλάει!

Όμως, τα προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care δεν σταματούν εκεί, αφού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να “αστράψουν” καναπέδες, ταπετσαρίες και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες που πλένονται!

Θέλεις να τα δοκιμάσεις αμέσως; Πάρε μέρος στο κουίζ, διασκέδασε επιλέγοντας μία από τις πολλαπλές επιλογές και κέρδισε προϊόντα καθαρισμού χαλιών ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care και απορρυπαντικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας μιας ολόκληρης χρονιάς!

Παίξε τώρα στο www.eurekacarpetcare.gr

READ more