Ξεκίνα την νέα χρονιά με τα 10 κομμάτια που θα απογειώσουν το στυλ σου!

Κάθε χρόνο νέες τάσεις και trends εμφανίζονται για να αναδιοργανώσουν την εμφάνιση σου και να φέρουν στο look σου καινούργια fashion items. Aγορές που θα αναβαθμίσουν και την γκαρνταρόμπας σου και την διάθεση σου ξεκινάνε αφού ενημερωθείς για ότι νέο φέρνει η κάθε σεζόν.

Έτσι και φέτος θα πρέπει να ξεκινήσεις την νέα χρονιά με τα πιο stylish κομμάτια και αυτά θα τα βρεις στην Armani Exchange!

Κομμάτια κλειδιά, που αν τα έχουμε στην ντουλάπα μας είναι σαν να έχουμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε, κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ την fashion αξία τους, μένουν σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας και σίγουρα δεν χάνουν ποτέ μα ποτέ το stylish χαρακτήρα τους.

H Armani Exchange μπορεί να ”χτίσει” μία ολοκληρωμένα στιλάτη γκαρνταρόμπα και σίγουρα θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη, αφού όλα τα fashion items που σου προτείνω συνδυάζονται και μεταξύ τους .

Πάμε να δούμε μαζί τα 10 κομμάτια που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου για stylish looks!

1. Denim

Χωρίς το σωστό jean τίποτα δεν πάει καλά. Στην Αrmani Exchange θα βρεις το απόλυτο σχέδιο για να έχεις stylish looks όλο το χρόνο! Eπένδυσε σε ένα με ωραίο χρώμα και σωστό fitting και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις.

2. Leather jacket

Το leather jacket είναι κομμάτι – κλειδί στην ντουλάπα σου και σίγουρα θες να έχεις ένα, γιατί πολύ απλά δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Το συνδυάζεις με φορέματα με denim σύνολα για τα πρωινά σου στην πόλη ή με mini φορέματα για τα βραδινά σου σύνολα. Στην Armani Exchange αυτό που θα επιλέξεις θα έχει και τέλεια ποιότητα!

3. Puffer jacket

Μπορεί να νιώθουμε κομψές και πολύ ζεστές μέσα στα μάλλινα παλτό, τις τελευταίες σεζόν όμως, η μόδα υποστηρίζει περισσότερο ένα jacket που φορούσαμε τη δεκαετία του 90′, κυρίως στα χιόνια. Αναφέρομαι φυσικά στα puffer coats, αυτά τα overseized μπουφάν που είναι κατάλληλα για χαμηλές θερμοκρασίες. Διάλεξε ένα σε λευκό χρώμα από την Armani Exchange και απογείωσε τα winter σύνολα σου.

4. Black dress


Κάθε stylish γυναίκα ξέρει καλά ότι το μικρό μαύρο φόρεμα λειτουργεί σε κάθε περίσταση που απαιτεί κομψότητα. Ένα  κομμάτι που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου, γιατί είναι forever. H Αrmani Exchange δίνει την δική της πρόταση για αυτή την σεζόν που αξίζει να δοκιμάσεις.

5. Γούνα

Η γούνα πλέον δεν είναι το πανωφόρι που θα σε συνοδεύσει μόνο στις glam εμφανίσεις σου, στα πάρτι ή σε formal περιστάσεις. Η γούνα έχει κατακτήσει έδαφος και εντάσσεται σε κάθε σύνολο, αφού πρώτα έχουν γίνει οι σωστές στιλιστικές επιλογές που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το κομμάτι. Στην νέα συλλογή της Armani Exchange θα βρεις την πιο ωραία!

6. Πουλόβερ

Σε αυτό το σημείο όμως, θα σε θέσω το εξής ερώτημα: ποιο είναι το κομμάτι κλειδί που σε διατηρεί cozy, νιώθεις όμορφα, όταν το φοράς και εμπιστεύεσαι τη διαχρονικότητά του; Μα φυσικά τα πλεκτά. Ένα μαύρο πουλόβερ θα το φοράς για πάντα και αν έχει την ποιότητα και το style Αrmani Exchange, τότε είσαι στον σωστό δρόμο!

7. Sequin φούστα

Eίναι κάποια κομμάτια που έχουν πιο festy ύφος, τα φοράμε σε glam καλέσματα, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και γενικά τα έχουμε στο μυαλό μας για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Σήμερα λοιπόν θα σου πω πως θα χαρείς αυτό το sequin κομμάτι όλη την σεζόν με ένα t shirt ώστε να της δώσεις το τέλειο urban cool styling!

8. Hoodie

Bασικό αγαπημένο και ζεστό! Εδώ μπορείς να παίξεις με τα χρώματα αν και το μαύρο είναι κλασική αξία! Η Armani Exchange έχει τα πιο cool σχέδια και αξίζει να πάριες αυτό το κομμάτι τώρα που μπαίνει η νέα χρονιά!

9.  Τ -shirt

Δεν είναι ποτέ στις τάσεις, αλλά δεν υπάρχει σεζόν που να μην τα φοράμε, ενώ έχουν δυναμική πάντα στο style χωρίς να χάνουν ποτέ την αξία τους.Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι το λευκό t-shirt και στην super collection της Armani Exchange θα βρεις το πιο stylish!

10. Λευκό top

Ένα λευκό τοπ μπορεί να αποθεώσει όλο σου το στιλ. Επίσης, θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λαμπερό και πιο όμορφο (ειδικά στις φωτογραφίες). Το επιλέγεις για κάθε ώρα και περίσταση, αρκεί να βρεις το ιδανικό! Bεβαίως και με την ποιότητα της Armani Exchange έχεις απλά βρει το τέλειο!