Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό αυτοπεποίθησης των fashionistas;

Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό αυτοπεποίθησης των fashionistas; | tlife.gr

Τα media είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όπως είναι τα ρούχα και το στιλ! Πολλές φορές για να πάρεις έμπνευση για ένα look που θέλεις να “χτίσεις”, εμπιστεύεσαι αγαπημένες fashionistas που ακολουθείς στο instagram ή που βρίσκεις στις μηχανές αναζήτησης. Τι βλέπεις να φορούν τις τελευταίες τάσεις, να περπατούν γεμάτες αυτοπεποίθηση, να ποζάρουν νιώθοντας σιγουριά. Αυτό όμως δεν οφείλεται στο ενημερωμένο αποτέλεσμα που εκπέμπει το look. Αυτό πηγάζει από τα υφάσματα. Αψεγάδιαστα, καθαρά, που πάντα αποπνέουν έναν φρέσκο αέρα!

Τα υφάσματα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ο τρόπος που “συστηνόμαστε” στον κόσμο, είναι το μυστικό “όπλο” της αυτοπεποίθησης. Φροντίζοντάς τα με το σωστό τρόπο λοιπόν, είναι σαν να φροντίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό, το δικό σου στιλ, τη δική σου… αυτοπεποίθηση.

Η φροντίδα των ρούχων είναι συνώνυμη της καθαριότητας και της σωστής περιποίησης. Για αυτό θα πρέπει να έχεις κατά νου, ότι ένα πλυντήριο που σου εγγυάται τέλεια αποτελέσματα πλύσης, ακόμα και στα ευαίσθητα υφάσματα, (όπως μάλλινα και μεταξωτά που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι), είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός που οφείλεις να έχεις στο σπίτι σου.

Οι συσκευές Electrolux που θα βρεις στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ δεν πλένουν απλώς, διατηρούν και φροντίζουν το στιλ σου. Τα ρούχα σου δείχνουν καινούρια για περισσότερο καιρό, τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν και διατηρείται το σχήμα και η υφή τους. Στα ρούχα μας πρέπει να προσφέρουμε τη σωστή φροντίδα ώστε να τα φοράμε περισσότερο καιρό.

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα πλυντήρια Electrolux τόσο μοναδικα, είναι τα εξής:

  • SteamCare: Μειώνει το τσαλάκωμα κατά 1/3, για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς τη θερμότητα του σιδερώματος. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου από οσμές και να αποφύγεις το περιττό πλύσιμο.
  • SensiCare: Εξασφαλίζει το σωστό επίπεδο φροντίδας για τα ρούχα σου προσαρμόζοντας το χρόνο, την ενέργεια και την κατανάλωση νερού για κάθε φορτίο. Έτσι αποτρέπεται η υπερβολική πλύση των ρούχων, ενώ διατηρούν την όψη και την απαλότητα τους.
  • FreshScent: Μπορεί να συνδυάσει ένα φρέσκο άρωμα με απαλό ατμό για φρεσκάρισμα των ευαίσθητων ρούχων. Για να μπορείς να απολαύσεις αυτό το αίσθημα του φρεσκοπλυμένου χωρίς να χρειαστεί να πλύνεις τα ρούχα σου.

Επειδή όμως, φροντίδα σημαίνει και σωστό στέγνωμα, οι συσκευές Electrolux έχουν να σου προτείνουν μια μεγάλη γκάμα από στεγνωτήρια. Έτσι, τα ρούχα σου θα διατηρούν την αίσθηση, το σχήμα και την ποιότητά τους για περισσότερο καιρό. Μεταξωτά που δεν ζαρώνουν, μάλλινα που δεν συρρικνώνονται και αδιάβροχα ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων που παραμένουν αψεγάδιαστα.

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα στεγνωτήρια Electrolux τόσο μοναδικα, είναι τα εξής:

  • Στεγνώνει απαλά ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Η τεχνολογία DelicateCare εγγυάται την αποφυγή συρρίκνωσης, αφού ο κάδος κάνει συγκεκριμένες κινήσεις στη σωστή θερμοκρασία ανάλογα με το ύφασμα για σωστή φροντίδα με ακρίβεια. Ως αποτέλεσμα, όλα τα ρούχα σου (ακόμα και τα μάλλινα και τα μεταξωτά) να στεγνώσουν, αλλά με προσοχή. Αν τα ρούχα σου αξίζουν το καλύτερο, τότε αυτό είναι!
  • Το σύστημα CycloneCare διασφαλίζει ομοιόμορφο και απαλό στέγνωμα των ρούχων από όλες τις μεριές, με ένα κυκλωνικό σύστημα ροής αέρα που στοχεύει ακόμη και τις περιοχές όπως είναι οι τσέπες και οι ραφές για ένα γρήγορο, ακριβές και ομοιόμορφο στέγνωμα. Έτσι, το σχήμα, η αίσθηση και η εμφάνισή τους διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα και τα μεταξωτά ή τα ευαίσθητα ρούχα!
  • Το σύστημα GentleCare στεγνώνει τα ρούχα στη μισή θερμοκρασία σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια ώστε να μην εκτίθενται ποτέ σε περιττή θερμότητα. Έτσι διατηρείται η υφή των υφασμάτων για περισσότερο καιρό και μειώνεται σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας και ο χρόνος στεγνώματος.
  • Το σύστημα SensiCare μετράει την υγρασία σε κάθε φορτίο και προσαρμόζει το χρόνο στεγνώματος, ώστε τα ρούχα να προστατεύονται από την υπερβολική θερμότητα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς.

READ more