Ξέρω τι έκανες τις φετινές γιορτές…

Ξέρω τι έκανες τις φετινές γιορτές… | tlife.gr

Ναι, ναι, για σένα μιλάω που φέτος δεν άφησες χιονοδρομικό για χιονοδρομικό, που γέμισες το ταιμλάιν μας με αμέτρητες φωτογραφίες του τύπου “κάνε ότι περνάς ωραία!!”, που το ίνσταγκράμ σου αναστέναξε από τα stories που εξελίσσονταν στην κατά τα άλλα γραφικότατη ελληνική επαρχεία και γενικά για σένα που το κινητό σου έγινε φυσική συνέχεια του χεριού σου.

Και μη μου πεις πως απορείς, γιατί μιλάω με στοιχεία… 423% αύξηση σε χρήση δεδομένων στο Καρπενήσι τις εορταστικές ημέρες… Όχι, όχι, δεν το λέω εγώ. Εγώ μιλάω πάντα με έγκυρα στοιχεία, από έμπιστες πηγές. Το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της WIND Ελλάς “σε κάρφωσε” ότι καλοπερνούσες μακριά από την πρωτεύουσα. Και να ‘ταν μόνο το Καρπενήσι; Να σου και τα τσεκ ιν στην Καστοριά, να σου και τα τσίπουρα στο Βόλο. Και από τον Παρνασσό πέρασες βεβαίως, 3.216 GB ξόδεψες φίλε μου για να μάθουμε όλοι πόσο ωραία περνάς με την παρέα σου στην Αράχωβα.

Εγώ, όμως, συμπονώ και τους άλλους, ξέρεις εκείνους που το παίζουν πιο εναλλακτικοί και σνομπάρουν Αράχωβα και showbiz, αλλά δεν μπορούν να κάτσουν και στην Αθήνα χρονιάρες μέρες. Τι Καλαμπάκα, τι Καλάβρυτα, τι Πήλιο… κι εκεί έγινε “δουλίτσα”, μην νομίζεις.

Και απορώ φίλε αναγνώστη… Πόσες playlist κατέβασες από το Youtube, πόσα φίλτρα έβαλες στις selfies σου, πόση αναζήτηση έκανες για την “καλύτερη ταβέρνα της περιοχής”;

Εκτοξεύθηκαν τα GB και μαζί με αυτά και η δική μας όρεξη να ετοιμάσουμε ξανά βαλίτσα. Γιατί οι γιορτές μπορεί να πέρασαν, αλλά GB από τη WIND έχουμε πάντα για να μοιραστούμε με τους followers μας τον επόμενο προορισμό μας.

READ more