Μετά τις 12 το βράδυ ξέρουμε που συχνάζετε!

Περισσότερο ασφαλής έξοδος από όλες τις επιλογές που είναι πλέον διαθέσιμες για να παραμείνεις εκτός σπιτιού το βράδυ, είναι να κλειστείς σε έναν χώρο, μαζί με τον-την σύντροφο σου και να πάρεις ασφαλείς αποστάσεις από τους πολλούς, συνεχίζοντας όμως να βρίσκεσαι έξω. Λογικό δεν ακούγεται; Τι γίνεται όμως με τους μοναχικούς, τους αζευγάρωτους θα ρωτήσουν κάποιοι. Λογικό και αυτό το ερώτημα.

Μα υπάρχουν κίνδυνοι” προσθέτουν ορισμένοι. “Μα είναι λιγότεροι” απαντούν άλλοι. “Και εμείς τους είπαμε και εκείνοι μας είπαν”…

Ακριβώς αυτή την επιλογή ανακαλύπτουν καθημερινά όλο και περισσότερα ζευγάρια. Αλήθεια τώρα; Ναι, αλήθεια! Όσοι είναι ζευγάρια τέλος πάντων. Μόλις κλείσουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος συνεχίζουν σε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Εκεί παραγγέλνουν ένα ακόμη ποτό, εκείνο που άφησαν μισό στο μπαράκι που τους ζήτησε να πληρώσουν και να αποχωρήσουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

 

Ζητήσαμε ανάλυση του “φαινομένου” από τους ανθρώπους πολυτελούς αλυσίδας ξενοδοχείων ημιδιαμονής Crystal Blue Hotel+Suites.

Μας ενημέρωσαν ότι πλέον στο διάστημα μεταξύ 12:00 το βράδυ και 02:00 το πρωί συσσωρεύεται η κίνηση στα δωμάτια. 

Οι άνθρωποι επιθυμούν να συνεχίσουν την παραμονή τους έξω, αλλά δεν μπορούν εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Καταλήγοντας σε ένα δωμάτιο, αισθάνονται ότι ακολουθούν παλιές τους συνήθειες σε μικρότερες δοσολογίες μας λένε οι υπεύθυνοι των δύο ξενοδοχείων σε Γλυφάδα και Χαϊδάρι αντίστοιχα. Ταυτόχρονα ελαχιστοποιούν τις επαφές τους.

Δεν πάνε, όμως, οπουδήποτε. Πρέπει να αξίζει το περιβάλλον που θα επιλέξουν για συνέχεια. Θέλουν ατμόσφαιρα, ποιότητα, όμορφο περιβάλλον. Κάπως έτσι “αποχωρεί” το παραδοσιακό, εκείνο το εντελώς ερωτικό που γνωρίζαμε έως τώρα.

Θέλουν να ακούνε μουσική, να φάνε κάτι πρόχειρο ίσως, να καπνίσουν ένα ακριβό πούρο, να πιούνε ένα μπουκάλι κρασί και οτιδήποτε άλλο… Δεν θέλουν απλά να περάσουν, θέλουν να κάτσουν.

 

Για την ασφάλεια της παραμονής τους φροντίζουμε εμείς” μας λένε. Ατμόσφαιρα και χώροι κοιτάζουμε να είναι απόλυτα καθαροί, φρεσκαρισμένοι. “Πρέπει να την αισθάνονται την καθαριότητα όχι απλά να την βλέπουν” μας επισημαίνουν.
Ο κόσμος έχει πλέον απαιτήσεις. Δεν του αρκεί απλά ένας φαινομενικά αισθησιακός χώρος.

Για να τους εξυπηρετήσουμε, έτσι, όπως καταφθάνουν κατά κύματα από μια ώρα και μετά, χρειάζεται ένας επανασχεδιασμός. Περισσότεροι άνθρωποι στην συγκεκριμένη βάρδια και μεγαλύτερο βάρος στο διάστημα αυτό. Χρειάζεται, προετοιμασία, συντονισμός, αυστηρή τήρηση μέτρων και κάποιες φορές επανεκτίμηση.

Οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται -μας λένε- είναι υπεύθυνοι. Πιστεύουν στα μέτρα, απλά προσαρμόζονται σε μια νέα πραγματικότητα, χωρίς να επιθυμούν να παραιτηθούν από τις απολαύσεις τους.

Συνεχίζουν να ζουν, απλά με άλλους τρόπους. Οπότε: “Μετά τις 12 ξέρουμε που συχνάζετε

Read More

And More