Μπισκότα: Κι όμως, είναι η νέα αγάπη των fitness girls!

“Θέλω κάτι γλυκό. Όχι, δεν κάνει. Ένα μπισκότο. Όχι, δεν πρέπει. Θέλω ένα μπισκότο. Όχι, κάνω διατροφή. Θέλω ένα μπισκότοοοο…”

Αν δίνεται η παραπάνω μάχη στο μυαλό σου, τότε μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί σωστά. Καταρχάς, φάε το μπισκότο και τα λέμε σε λίγο…

Όχι όμως ένα οποιοδήποτε μπισκότο. Μισό λεπτό… GranCereale χρειάζεσαι. Σβήσε τις ενοχές από το μυαλό σου, απόλαυσε την τραγανότητά του και κάθισε να στα πω, γιατί μάλλον δεν γνωρίζεις τα βασικά: τα μπισκότα που αγαπάνε τα fitness girls, που αν μη τι άλλο, γνωρίζουν από υγιεινή διατροφή, είναι ξεκάθαρα τα GranCereale και υπάρχουν επιχειρήματα για αυτό.

Κράτα σημειώσεις, όσο θα μασουλάς κι ένα δεύτερο, απολαυστικό μπισκοτάκι. Υπό της ήχους του γλυκήτατου κρουτς κρουτς λοιπόν έχω να σου πω ότι:

Πρώτον, δεν διαπράττεις διατροφική ατασθαλία. Τα μπισκότα GranCereale είναι φτιαγμένα από ολόκληρους κόκκους δημητριακών, περιέχουν νιφάδες βρώμης, είναι από 100% αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς φοινικέλαιο.

Επίσης, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Και όλες οι σύγχρονες γυναίκες που αγαπάμε και σεβόμαστε τον εαυτό μας, γνωρίζουμε πόσο σημαντικές για τον οργανισμό μας είναι σε καθημερινή βάση.

Η δύναμή τους είναι η φύση, και η δική μας είναι τα GranCereale. Το ακαταμάχητο προτέρημά τους είναι τα αληθινά συστατικά και ταιριάζουν απόλυτα με τις απαιτήσεις μιας γυναίκας που δεν διαπραγματεύεται την απόλαυσή της αλλά και την άψογη σιλουέτα της.

Όπως καταλαβαίνεις θα μπορούσε να είναι το πρωινό σου -στην πιο δελεαστική του μορφή. Ή το σνακ σου. Στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στην αναμονή -στην τράπεζα, στο δερματολόγο, στο κομμωτήριο. Όπου θέλεις. Θα μπορούσε να είναι η γλυκιά απόλαυση που όλες χρειαζόμαστε, αλλά οι ενοχές δεν μας επιτρέπουν. Τέλος αυτά.

 

Ανακάλυψε τη γεύση που ταιριάζει περισσότερο στη δική σου προσωπικότητα!
Λοιπόν, έχεις τις εξής επιλογές:

-Cioccolato: Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας και καβουρδισμένα φουντούκια. Προφανώς και θα ξέρεις τη σημαντικότητα των ξηρών καρπών σε μια ισορροπημένη διατροφή. Προφανώς και δεν χρειάζεται να σχολιάσω τη λατρεία στη σοκολάτα. Και είναι ξεκάθαρο φυσικά ότι πρόκειται για το απόλυτο best seller.

 

-Classico: Με τέσσερα δημητριακά, παρακαλώ. Σίτος, βρώμη, όλυρα, κριθάρι. Καταλαβαίνεις, τι εννοούμε όταν λέμε σύμμαχός σου στην υγιεινή διατροφή, ε;

 

-Croccante: Εντάξει, η αποθέωση της τραγανότητας! Εμφανής αίσθηση των ολόκληρων κόκκων δημητριακών στο στόμα. Με ρύζι ολικής άλεσης και “μουσική” υπόκρουση γεύσης.

 

-Digestive: Πηγή φυτικών ινών και μετάλλων, ευχάριστη και ελαφριά γεύση χάρη στην προσθήκη βύνης κριθαριού, χαμηλά λιπαρά (16,7/100γρ.) και λίγες θερμίδες. Και για αυτό ακριβώς, υπάρχει πάντα μια συσκευασία στο συρτάρι των γραφείων μας.

 

-Frutta: Ολόκληροι κόκκοι δημητριακών με κομμάτια από φρούτα και ξηρούς καρπούς. Cranberries, μήλα, φουντούκια… συν φυτικές ίνες… ίσον ό,τι καλύτερο.

Με γάλα, γιαούρτι ή σκέτα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, αν δεν το έχεις ήδη εντάξει στη διατροφή σου. Είναι σύμμαχος σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, είναι η πιο γλυκιά απόλαυση που δικαιούσαι χωρίς να πληρώνεις το τίμημα των ενοχών και είναι η επιλογή που κάνουν οι σύγχρονες γυναίκες που ξέρουν να φροντίζουν τον εαυτό τους.

Ναι, οι εποχές έχουν αλλάξει. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή δεν απευθύνονται στις εξαιρέσεις, αλλά είναι το ζητούμενο. Η αυτοπεποίθησή μας αποτυπώνεται στις επιλογές μας και οφείλεις να κάνεις την καλύτερη.

Στο ξαναλέω, και κλείνω. Δεν είναι τυχαίο, που οι γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους, που γυμνάζονται, που τρώνε σωστά, έχουν τα GranCereale στη shopping list τους. Στην τσάντα τους, στον ντουλάπι της κουζίνας, στο συρτάρι του γραφείου. Πάνω στο γραφείο.

Άκουσέ με… όλη η ενέργεια και τα διατροφικά οφέλη που χρειάζεσαι βρίσκονται σε αυτό το μπισκότο. Μπισκότο από αληθινά υλικά. Μπισκότο που σέβεται τη φύση και στη φέρνει στην πιο τραγανή του μορφή.

Λοιπόν, αγαπημένη μου, έφαγες τα δημητριακά σου σήμερα; Να κεράσω μπισκοτάκι;

Read More

And More