Μπορεί ένα πλυντήριο να αφαιρέσει τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια από τα ρούχα σου; Ναι, αν είναι LG!

Η εποχή άλλαξε. Η συχνή καθαριότητα αποτελεί, πλέον, πρωταρχική ανάγκη. Η υγιεινή προτεραιότητα σου. Σκέψου το. Ένα καθαρό ρούχο μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Το χρειάζεσαι. Ειδικά, τώρα, που σταδιακά επιστρέφεις στην καθημερινότητα σου και συναναστρέφεσαι με περισσότερους ανθρώπους. Σπίτι, αυτοκίνητο, μέσα μαζικής μεταφοράς, δουλειά και από τη δουλειά πάλι στο σπίτι. Ποιος, λοιπόν, μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι τα ρούχα καθαρίζονται σωστά;

Η απάντηση βρίσκεται στα έξυπνα πλυντήρια ρούχων της LG Electronics, τα οποία είναι εξοπλισμένα με πρωτοποριακές Τεχνολογίες Ατμού. Με την επιλογή Steam+, τα ρούχα σου πλένονται για 30 μόλις λεπτά στους 50 – 60 βαθμούς C, θερμοκρασία αρκετά υψηλή για να αφαιρεθούν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τα οικιακά αλλεργιογόνα. Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι πιστοποιημένη από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών, καθώς εξαλείφει το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως ακάρεα οικιακής σκόνης. Έτσι, μαζί της, δεν μπορείς να αισθάνεσαι τίποτα άλλο πέρα από ασφαλής. Ασφαλής ότι πάνω στα ρούχα σου δεν υπάρχει κανένας μικροοργανισμός που ενδεχομένως να βλάψει την υγεία σου και να σου προκαλέσει προβλήματα (όπως το ενοχλητικό φτέρνισμα) που καθόλου δεν τα θες την εποχή αυτή.

Αν, επίσης, είσαι από τα κορίτσια που δεν τρελαίνονται και πολύ με την ιδέα ότι μετά από μία κουραστική ημέρα, θα πρέπει να περάσουν το απόγευμα τους, σιδερώνοντας το αγαπημένο τους μπλουζάκι, τότε η συγκεκριμένη τεχνολογία θα σου λύσει τα χέρια και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Πλησίασε το πλυντήριο σου, διάλεξε το Steam+ και δες τα ρούχα σου να βγαίνουν από τον κάδο με πολύ λιγότερες ζάρες. Και αυτό γνωρίζεις πολύ καλά τι σημαίνει: ευκολότερο και γρηγορότερο σιδέρωμα και, επομένως, περισσότερος χρόνος για τον εαυτό σου. Σου αξίζει!

Τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εδώ. Αν βιάζεσαι και θέλεις απλά να φρεσκάρεις τα ρούχα σου, επίλεξε την τεχνολογία TrueSteam, και, πριν καν τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου, έχεις στη μπουγάδα σου καθαρά και μοσχομυριστά ρούχα, τα οποία έχουν πλυθεί χωρίς τη χρήση είτε μαλακτικού, είτε απορρυπαντικού. Τέλειο;

Η περίοδος που διανύουμε έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο που ζούμε. Ας είμαστε ειλικρινείς, μεταξύ μας. Το να επιστρέφεις στο σπίτι σου και να αισθάνεσαι ότι μέσα σε 30 λεπτά, μπορείς να εξαφανίσεις από τα ρούχα σου τα μικρόβια, τα οικιακά ακάρεα και τους παθογόνους μικροοργανισμούς είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Εμπιστεύσου τη δύναμη του ατμού και τις νέες οικιακές συσκευές της LG και νιώσε ξανά safe and sound!