“Μυρωδιά από Σανίδι”: Βουτιά στο πάθος μέσα από ένα θεατρικό ταξίδι στην ιστορία

Πέφτει ποτέ αυλαία στον έρωτα; Ένα ερώτημα που πολλοί μπορεί να έθεσαν, αλλά μόνο ο Κώστας Κρομμύδας κατάφερε να μετατρέψει σε ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, γεμάτο πάθος, καλά κρυμμένα μυστικά και μυρωδιά… από σανίδι!

Το έκτο βιβλίο του ηθοποιού και συγγραφέα, Κώστα Κρομμύδα, είναι γεγονός! Και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι για την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου μυθιστορήματος, “Μυρωδιά από Σανίδι”, μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κρομμύδας αποφασίζει να καταπιαστεί με δύο μεγάλους πόθους, τον μνημειώδη έρωτα και -τη δική του “ερωμένη”- τη θεατρική σκηνή!

Στο νέο μεθυστικό μυθιστόρημα του βραβευμένου Κώστα Κρομμύδα, ο νεαρός Νικόλας μέσα από μια σειρά επεισοδιακών γεγονότων γνωρίζει τη Λυδία. Πρωταγωνιστούν σε παραστάσεις που γράφουν ιστορία στο ελληνικό θέατρο. Αγαπούν, μισούν, πονάνε και πληγώνονται, παραμένοντας δέσμιοι ενός έρωτα γεννημένου στα καμαρίνια, τρεφόμενου από τη μυρωδιά του θεατρικού σανιδιού.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στην Αθήνα του ’40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η “Δωδέκατη Νύχτα” ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας έρωτας που θα κρατήσει δεκαετίες, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά.

Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία. Μια ζωή όπου “Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν’ απλώς ηθοποιοί”. Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι.

Μια ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης.

Μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου του, “Μυρωδιά από Σανίδι”, ο Κώστας Κρομμύδας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική του ως συγγραφέα! Μέσα από ιστορικά γεγονότα και “ζωηρή” μυθοπλασία, ο αφηγητής καταφέρνει να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο τόσο θεαματικό, όσο και ο έρωτας τον οποίο περιγράφει. Με λόγο μεστό και εικόνες γλαφυρές, το “Μυρωδιά από Σανίδι” καταφέρνει να… χαραχτεί στο μυαλό και να σε ακολουθεί για πολύ καιρό μετά την ανάγνωσή του! Σαν εκείνο το γλυκόπικρο άρωμα που δεν ξεχνάς ποτέ!

Read More

And More