Να κεράσω iNTEA; Το ελληνικό και φυσικό τσάι που κάθε Fitness – Girl πρέπει να δοκιμάσει!

Είναι η περίοδος που κάνω τα περισσότερα ξεκινήματα μου. Σκέφτομαι τι θέλω να αλλάξω, το επεξεργάζομαι, το πειράζω λίγο και να κάνει την εμφάνιση της η αλλαγή. Είναι η εποχή που θέτω τα Fitness Resolutions μου. Ένα από τα φετινά; Να προσθέσω στη διατροφή μου ροφήματα με γεύση και άρωμα. Ροφήματα που θα γαργαλούν τον ουρανίσκο και την περιέργεια μου και θα φροντίζουν το σώμα μου. Και το δικό σου.

Να κεράσω ένα ποτήρι τσάι; Είναι η αγαπημένα συνήθεια των Fitness – Girls και κάθε απανταχού Wellness – Seeker. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις το νέο iNTEA; Στο ποτήρι σου θα βρεις το ευωδιαστό τσάι του Βουνού – από τον Όλυμπο –  συνδυασμένο με με ελληνικά παραδοσιακά βότανα, τα οποία φημίζονται για την ευεργετική δράση τους. Γεύση και θρεπτικά στοιχεία συνεργάζονται αρμονικά χωρίς ίχνος καφεΐνης και συντηρητικά. 100% φυσικό. 100% εύγευστο και δραστικό.  

Ζεστό ή κρύο; Δίλημμα. Τώρα μπορείς να έχεις και τα δύο, οποιαδήποτε στιγμή θέλεις και πολύ πιο σύντομα από ό,τι πιστεύεις. Η, γεμάτη από τσάι ελληνικής παραγωγής, πυραμίδα μπορεί πανεύκολα να μετατραπεί σε ένα δροσιστικό Ice – Tea. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις την πυραμίδα σε ένα μπουκάλι με κρύο νερό, να το ανακινήσεις και να το πιεις “Στην υγειά σου”. Την ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείς και για τη ζεστή εκδοχή του. Εύκολο; Πολύ. 

Ποιο θα επιλέξεις; Νέο δίλημμα, γιατί οι επιλογές της iNTEA είναι πολλές, γευστικές και άκρως θρεπτικές. 

 

Θέλεις να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου; Προσωπικά, ναι, μιας και η εποχή απαιτεί να θωρακίζουμε τον οργανισμό μας, όσο καλύτερα μπορούμε. Αν έχεις το ίδιο σκεπτικό με μένα, τότε ένα ποτήρι τσάι του Βουνού, φημισμένο για την αντιοξειδωτική του δράση και ενισχυμένο με το βότανο “Αστράγαλος” είναι αυτό που χρειάζεσαι. Και χρειάζομαι. Θα το βρεις με την ονομασία “Defence”.

 

Ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις; Το δικαιούσαι. Ειδικά μετά από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο, η οποία, όχι απλά δεν τελείωσε, αλλά συνεχίστηκε στο Fitness – Room, αφού τώρα προσπαθείς να επανέλθεις – επιτυχώς – στους ρυθμούς σου. “Relax” και απόλαυσε τη μέρα σου προτείνει η iNTEA και το τσάι της, ενισχυμένο με το θαυματουργό Μελισσόχορτο.

 

Χρειάζεσαι ενέργεια; Ένα ρόφημα που θα σε τονώσει και θα σε “ξυπνήσει”; Το βρήκες στο “Energy” της iNTEA, εμπλουτισμένο με το βότανο Τσουκνίδα. Cheers!

 

Πώς θα απαλλαγείς από τα κιλά των διακοπών; Αν βρίσκεσαι, όπως εγώ, σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο προσπαθείς να δεις πώς θα σώσεις τη σιλουέτα σου από τις καλοκαιρινές ατασθαλίες, τότε από τη λίστα με τα tips σου δεν πρέπει να λείπει το “Slim” πράσινο τσάι που έχει και το όνομα και τη χάρη. Θα μας αδυνατίσει, θα μειώσει το σωματικό μας βάρος και το βότανο Κασσία θα κάνει τη δουλίτσα του με την detox δράση του. Θα το προτιμήσεις;

 

Με την επιδερμίδα σου τι γίνεται; Είναι κάπως ταλαιπωρημένη; Κρίνεις ότι χρειάζεται ενυδάτωση, για να αποκτήσει πάλι λαμπερή όψη; Η καλύτερη (ενυδάτωση) πάντως γίνεται εσωτερικά. Για να δεις συντομότερα διαφορά και εξωτερικά. Το βότανο Ρεσβερατρόλη που προέρχεται από το σταφύλι, και αναμειγνύεται με το πράσινο τσάι έρχεται να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό σου πρόβλημα.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η φύση ακούει τις ανάγκες σου, συνεργάζεται αρμονικά με την iNTEA και δημιουργεί ένα άκρως φυσικό – και ευεργετικό – αποτέλεσμα. Είναι η κινητήριος δύναμη του. Και η δική σου.

Πριν σε αφήσω, άσε μου να σου πω ένα ακόμα μυστικό – γιατί το καλύτερο το αφήνω πάντα για το τέλος -: Θα το βρεις και σε μορφή κάψουλας, αφού είναι το μόνο ελληνικό τσάι που κυκλοφορεί σε μορφή συμβατή για συσκευές Nespresso. Είναι η βραδινή μου ρουτίνα. Το τσάι – κάψουλα στην μηχανή, από εκεί στο ποτήρι και τέλος στον ουρανίσκο μου. Μπορείς να το αποκτήσεις στο Super – Market, σε καταστήματα βιολογικών ειδών, στο φαρμακείο και εδώ, αν αγαπάς το online shopping.

 

Τι λες, λοιπόν, να κεράσω τσαγάκι;

 

Read More

And More