Νew nomads: Αυτή είναι η νέα huge τάση τώρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μας την παρουσιάζει

Το πρωτότυπο φουτουριστικό concept showrom Utopia, με trending topics σε μόδα τεχνολογία ομορφιά και διακόσμηση, που ξεκίνησε στο Golden Hall τον Μάρτιο, συνεχίζει το ταξίδι του με μεγάλη επιτυχία αλλάζοντας concept και curator.

O αγαπημένος άνδρας των media Δημήτρης Αργυρόπουλος παρουσιάζει στο ισόγειο του Golden Hall την δική του Utopia με τίτλο New Νomads.

Eγώ είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο οποίος μου μίλησε για αυτό το νέο κίνημα των Νew Nomads και με ξενάγησε στο Utopia showroom που έχει επιμεληθεί, δες το video από την συνάντηση μας:

 

Στον μικρόκοσμο που δημιούργησε ο νέος curator, ανακαλύψτε τις υπέροχες ιστορίες πίσω από τα επιλεγμένα αντικείμενα του χώρου, κλείστε τα μάτια και αφεθείτε στους εναλλασσόμενους rainforest & zen meditation “κατευθυνόμενους ήχους”. Τα key-items και οι μοναδικές συνθέσεις από deco, μόδα & ομορφιά, επιλεγμένες από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, δίνουν στους επισκέπτες του Golden Hall μοναδικές ιδέες και προτάσεις για αγορές.

Κάθε εβδομάδα o Δημήτρης Αργυρόπουλος υποδέχεται και έναν  διάσημο καλεσμένο ( Κίμων Φραγκάκης, Βασίλης Καλίδης, Στέλιος Κουδουνάρης, Μπέτυ Μαγγίρα, Τόνια Σωτηροπούλου) για μία μίνι συνέντευξη, ενώ επιλέγουν μαζί το προϊόν της εβδομάδας με βάση την εκάστοτε αισθητική του.

Εδώ μπορείς να δεις  όλες τις συναντήσεις και το πρόγραμμα  καθώς με όλα τα event που θα ακολουθήσουν.

 

Nέες τεχνολογίες (smart shelves, transparent monitor, VR goggles, Smart TVs, κλπ) παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη “Golden Experience” στους επισκέπτες του, ενώ τα “Utopia picks” που θα ανακαλύψετε στα ράφια του Utopia θα σας δώσουν ιδέες για αγορές.