Νίκος Γιάννης: Η συγκινητική πρωτοβουλία του πρώην παίκτη του Survivor για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία – Συρία

Με αφορμή τα πρόσφατα, πολύ στενάχωρα γεγονότα που έγιναν στην Τουρκία και στη Συρία, ακόμα και η πιο μικρή προσπάθεια απέναντι στην τόσο μεγάλη καταστροφή μπορεί να συμβάλλει στη σωτηρία των πληγέντων πληθυσμών.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του Survivor, o Νίκος Γιάννης, γνωρίζοντας από ”επιβίωση” συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν σε συνεργασία με τον ”Άλλον Άνθρωπο” στις περιοχές που ”χτυπήθηκαν” από τους σεισμούς και τις καταστροφές που αυτοί επέφεραν.

Ο Νίκος Γιάννης μεταξύ άλλων, μίλησε για χάρη στη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, το οποίο είναι τουρκικής παραγωγής, κατάφερε να έρθει κοντά με τον τουρκικό λαό και να δημιουργήσει φιλίες με άτομα της Τουρκίας, και γι’αυτο προσφέρει τη βοήθεια του με αυτόν τον τρόπο και καλεί τον κόσμο να τον στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια του.

Για όσους ενδιαφέρονται, η συλλογή πρώτων ειδών πραγματοποιείται στη διεύθυνση 3ης Σεπτεμβρίου 28, στην Ομόνοια.

Οι λαοί σε κάτι τέτοιες κρίσιμες στιγμές πρέπει να ενώνονται και αλληλοβοηθιούνται, ανεξαρτήτως των διαφορών που μπορεί να τους χωρίζουν! Μας αρέσει το μήνυμα που περνάει ο Νίκος Γιάννης και ελπίζουμε να βλέπουμε συχνότερα αντίστοιχες προσπάθειες!

Read More

And More