Site icon TLIFE

Ο δημοφιλής ράπερ Βέβηλος υπογράφει το νέο disco τραγούδι του φινάλε της παράστασης Vagina Hood

Το Vagina Hood αποκτά φέτος ένα νέο δικό του τραγούδι, σε disco ρυθμούς, σε μια ξεχωριστή μουσική συνεργασία με τον Βέβηλο, που υπογράφει μαζί με τον Δημήτρη MCD Κρητικό τη μουσική επιμέλεια, τη σύνθεση και την παραγωγή του.

Το τραγούδι δημιουργήθηκε ειδικά για την ανανεωμένη εκδοχή του Vagina Hood – μια παράσταση που πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία και φέτος θα βρίσκεται στο Shamone –  με στόχο να μεταφέρει τον εορταστικό και απελευθερωτικό χαρακτήρα της παράστασης και του χώρου.

Θα το ακούσουμε live στην παράσταση, με τις πέντε πρωταγωνίστριες (Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τζένη Διαγούπη, Ζέτα Δούκα,  Άννα Κουρουπού και Δώρα Χρυσικού) να το ερμηνεύουν η καθεμία με τον δικό της τρόπο.

Τους στίχους του “Όλες μαζί”,  υπογράφει ο Άγγελος Μπούρας και μιλούν για τη γυναικεία αλληλεγγύη, τη δύναμη της ένωσης και την ανάγκη να προχωράμε όλες μαζί «στο φως», διεκδικώντας έναν κόσμο πιο ισότιμο και δίκαιο.

Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, ενώ το τραγούδι φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα όρια της παράστασης και του Shamone!

Μουσική επιμέλεια, σύνθεση & παραγωγή: Βέβηλος & Δημήτρης MCD Κρητικός

Στίχοι: Άγγελος Μπούρας
Ηχοληψία: Saisma

© 2026 tlife.gr