Οι πισίνες των ονείρων μας!

Πισίνα σημαίνει ευεξία, υγεία, διασκέδαση, χαλάρωση, αισθητική μα πάνω από όλα σημαίνει απόδραση από τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας. Κι αυτά είναι λίγα μόνο από τα δεκάδες οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει μια πισίνα. Αντίστοιχα, η εξατομικευμένη υδροθεραπεία ενός spa μπορεί να μας προσφέρει έναν απολαυστικό, χαλαρωτικό, θεραπευτικό τρόπο ζωής, κάνοντας κάθε «νόσο της σύγχρονης εποχής» παρελθόν -κι όλα αυτά, στην άνεση του σπιτιού μας.

Στην Ideales μπορούμε να βρούμε όλα τα παραπάνω, επιλέγοντας μια Piscines Idealesthe eco pool®, ένα Ideales Spa ή ένα Ideales Spa “Swim Spas” που θα γίνει η αφετηρία για μια ζωή γεμάτη υγεία, απόλυτη χαλάρωση, απόλαυση, χαρά και θετική ενέργεια.

Ανταμείψτε τον εαυτό σας, με την ευκαιρία να απολαύσετε την ποιότητα και την πολυτέλεια που σας αξίζουν και που σας προσφέρει μια Piscines Ideales – the eco pool®, η μόνη -πιστοποιημένα- οικολογική πισίνα παγκοσμίως, που με την καινοτόμο τεχνολογία της κρατά αποδεδειγμένα χαμηλά το κόστος συντήρησης και κατανάλωσης νερού και ενέργειας.

Το κολύμπι όπως είναι γνωστό είναι το “κλειδί” για μια καλύτερη ζωή και αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος άσκησης, οπότε μία πισίνα αποτελεί πραγματική επένδυση για σωματική και ψυχική υγεία. Η αίσθηση διακοπών που προκαλεί η θέα και μόνο του γαλάζιου μπορεί να μετατρέψει το σπίτι μας στο δικό μας, προσωπικό resort 24/7 που μπορεί να μας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με την οικογένεια μας, αλλά και αξέχαστα pool parties με τους φίλους μας.

Για τους λάτρεις της χαλάρωσης, η άνεση με κορυφαία σχεδίαση, η ποιότητα κατασκευής, η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και η ευκολότερη συντήρηση παγκοσμίως που προσφέρουν τα καναδικής προέλευσης Ideales Spa, χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία εξατομικευμένης υδροθεραπείας προσφέροντας ένα απόλυτα θεραπευτικό μασάζ με ζεστό νερό που διεγείρει το σώμα, ώστε αυτό να απελευθερώσει τις ενδορφίνες του και να μειώσει το stress με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η υδροθεραπεία ανακουφίζει από αϋπνίες και πονοκεφάλους, οσφυαλγία, αρθρίτιδα και τραυματισμούς, μας βοηθά να χάσουμε κιλά και να αποκτήσουμε την τέλεια φυσική κατάσταση που πάντα ονειρευόμασταν, κι όλα αυτά ενώ απολαμβάνουμε υπέροχες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους ή την οικογένεια στο δικό μας χώρο, χωρίς να τρέχουμε σε γυμναστήρια ή κέντρα spa.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν άσκηση, διασκέδαση, θεραπεία και χαλάρωση τα Ideales Spa “Swim Spas”, προσφέρουν την ιδανική άθληση & υδροθεραπεία για όλες τις ηλικίες: Κολυμπήστε ή ασκηθείτε σε αντίθετο ρεύμα νερού και μετά χαλαρώστε σε μια από τις ειδικές θέσεις Υδροθεραπείας με jets, στη ζεστή θαλπωρή του νερού!

Χάρη στην 30ετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και την καινοτόμο τεχνολογία της, η Ideales υλοποιεί κάθε χρόνο εκατοντάδες  έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε χώρο (εξωτερικό, εσωτερικό, ταράτσα κ.λπ.) και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό σε υλικά, μέγεθος ή σχήμα πισίνας, καθώς και spa ή swim spa. Επιπλέον, μια πολύπειρη, άρτια καταρτισμένη ομάδα θα συνεργαστεί στενά μαζί σας, ώστε να απολαμβάνετε για όλη σας τη ζωή την πισίνα ή το spa που ονειρεύεστε και που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.

Όμιλος Ideales: Δαβάκη 18, Πεύκη, 210 61 48 400

Read More

And More