Παγκόσμιος Μήνας Μαστού: Οι διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές

O Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο Παγκόσμιος Μήνας Μαστού. Αυτή η γιορτή είναι η καλύτερη αφορμή για να εξετάσεις το μαστό σου. Εκατομμύρια γυναίκες, παγκοσμίως, συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στόχος του; Να σε κινητοποιήσουν να εξετάσεις ευαίσθητο το σημείο κάτω από το στήθος σου. Γιατί, θέλω να θυμάσαι πάντα ότι η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου!

Στο πλαίσιο, αυτό, η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις μαστού:

• Υπερηχογράφημα Μαστών: 25€
• Υπερηχογράφημα Μαστών με Ελαστογραφία: 35€
• Ψηφιακή Μαστογραφία: 40€
• Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερήχου Μαστών: 55€
• Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερήχου Μαστών με Ελαστογραφία: 70€
• Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία: 70€

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού ΡΕΑ, Λεωφ. Συγγρού 383 Π. Φάληρο, τηλ. για ραντεβού: 2109495388 & 2109495447.

Η προσφορά των ανωτέρων προνομιακών τιμών ισχύει από 1η Οκτωβρίου 2019 έως 30 Νοεμβρίου 2019, μόνο για χρέωση ιδιωτών.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΡΕΑ

Με πλήρη διαγνωστικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, το Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού της Κλινικής ΡΕΑ είναι σε θέση να διαγνώσει όλων των τύπων παθήσεις του μαστού. Στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση και στη συνέχεια η θεραπεία των αλλοιώσεων, με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ασθενή.

Ο εξοπλισμός του Κέντρου Μαστού και της Κλινικής Μαστού της ΡΕΑ είναι υψηλής ευκρίνειας, χαμηλής ακτινοβολίας και λειτουργεί μέσα στο ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον διαχείρισης, διακίνησης και αποθήκευσης ιατρικής πληροφορίας και εικόνας της ΡΕΑ, προσφέροντας έτσι, ασφαλείς αλλά και μοναδικές υπηρεσίες.

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: Είναι μια νεότερη μέθοδος ακτινογραφίας του μαστού, με λιγότερη ακτινοβολία και μεγαλύτερη ευκρίνεια, σε σχέση με τις αναλογικές μαστογραφίες. Στην Κλινική ΡΕΑ, υπάρχουν δύο Ψηφιακοί Μαστογράφοι μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου και στην καλύτερη ανάλυση των ψευδώς θετικών ευρημάτων.
  •  Υπερηχογράφημα Μαστών: Η Κλινική ΡΕΑ διαθέτει εξειδικευμένο μηχάνημα υπερήχων μαστού με δυνατότητα ελαστογραφίας, που παράλληλα αξιοποιεί την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography, με την οποία ο υπερηχογράφος αποκτά νέα δυνατότητα αξιολόγησης και αξιόπιστης μέτρησης της σκληρότητας και ελαστικότητας των ιστών και βοηθά να βρεθεί ένας κακοήθης όγκος πρόωρα, αποφεύγοντας άσκοπες βιοψίες.
  • Μαγνητική Μαστογραφία (Breast MRI): Η Μαγνητική Μαστογραφία γίνεται συμπληρωματικά της μαστογραφίας και ενδείκνυται σε νέες γυναίκες υψηλού κινδύνου και στη διάγνωση μικρών άτυπων οζιδίων, καθώς και σε γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση για καρκίνο μαστού. Η Κλινική ΡΕΑ διαθέτει Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ανάλυσης, ιδανικό για άτομα με κλειστοφοβία.