Παιδικά μαγιό: τα πιο ωραία σχέδια για τους μικρούς μας φίλους!

Καλοκαίρι και εκπτώσεις, ο τέλειος συνδυασμός για να βρεις ότι χρειάζεσαι. Αφού έχουμε κάνει την σωστή βόλτα για τις αγορές στα γυναικεία και στα ανδρικά swimwear, τώρα ήρθε η ώρα να βρούμε τα τέλεια παιδικά μαγιό και αξεσουάρ, που θα πάρουν τα παιδιά μας μαζί στις διακοπές ή σε κοντινές αποδράσεις στις παραλίες!
Σε ποια μαγαζιά πρέπει να πας, πού θα βρεις μαγιό για αγόρια και κορίτσια και βεβαίως πετσέτες, καπέλα, παιχνίδια και παπουτσάκια για την παραλία;Για όλα όσα ψάχνεις και για πολλές ακόμη ερωτήσεις που βασανίζουν το μυαλό σου, σου έχω τέλεια νέα γιατί δεν θα χρειαστεί να ψάξεις καθόλου!

Μία βόλτα στο Golden Hall είναι αρκετή για να βρεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι και μάλιστα μετέλειο στυλ και σε πολύ καλές τιμές!Εγώ πήγα ήδη και μέσα από μία απολαυστική βόλτα, σου ετοίμασα ένα video με όλες τις σωστές επιλογές για ένα ανέμελο και στυλάτο καλοκαίρι.

Στο Golden Hall επίσης λειτουργεί το θεματικό παιδικό πάρκο GoldenLand  , στον προαύλιο χώρο, που είναι μία τέλεια  ευκαιρία για διασκέδαση πριν ή μετά τα ψώνια.

Το αγόρι που δεν μεγαλώνει ποτέ και μπορεί να πετάξει, σε περιμένει στην καλοκαιρινή GoldenLand,  ένας μαγικός κόσμος με τις νεράιδες, τους πειρατές και τους Ινδιάνους, εμπνευσμένος από τη Χώρα του Ποτέ, φοράει τα καλοκαιρινά του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν μοναδικές εκπλήξεις και να ζήσουν νέες περιπέτειες.

Έως  3 Αυγούστου (Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30-21:30 και κάθε Σάββατο 11:00-20:00).