Πάνος Καλίδης – Βασίλης Δήμας – Evgenia: Τρόμος για τους καλλιτέχνες στο Κάλγκαρι του Καναδά

Συγκλονιστικές στιγμές, βίωσαν το πρωί της Τρίτης, στο Κάλκαρι του Καναδά, ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας, η Evgenia, και σύσσωμη η ελληνική αποστολή, του North America Tour τους. 

Άπαντες, ξύπνησαν, έντρομοι, από μία απίστευτη μυρωδιά, που ήταν διάχυτη, στα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμεναν, και όταν αντιλήφθηκαν, τι συνέβαινε έξω, προκλήθηκε, ένας μικρός πανικός. Αν και νωρίς το πρωί, μία τεράστια ομίχλη είχε απλωθεί παντού, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, και οι στάχτες, μεταφέρονταν, με τον ισχυρό άνεμο. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, που είχαν, μία τεράστια πυρκαγιά, έκαιγε ένα από τα μεγαλύτερα δάση της περιοχής, μόλις δύο χιλιόμετρα απόσταση, από το downtown και το ξενοδοχείο.

Για περισσότερες από 8 ώρες, και μέχρι η τεράστια πυροσβεστική δύναμη, να ελέγξει την φωτιά, κανείς δεν περπατούσε στους κεντρικούς δρόμους, αφού δεν μπορούσες να αναπνεύσεις χωρίς μάσκα. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Βασίλης Δήμας και η Evgenia, μετά δυσκολίας αναπνοής, προσπάθησαν να μεταφέρουν, τα τρομακτικά συναισθήματα που βίωσαν… Όσες ώρες διήρκησε η αναστάτωση, οι τρεις καλλιτέχνες, έστησαν ελληνικό γλέντι, στο lobby του ξενοδοχείου, προσπαθώντας να κάνουν τους τουρίστες, να νιώσουν καλύτερα.

Ένα δύσκολο σκηνικό, που άπαντες θα θυμούνται για πάντα, όπως και τις μοναδικές στιγμές, που βιώνουν ήδη, στα πλαίσια του North America Tour τους, που ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία, από τον Καναδά.

Οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, έχοντας στο πλευρό τους, τον μαέστρο τους Χρήστο Ρουπακιά , αλλά και φουλ μπάντα με τους καλύτερους μουσικούς, κατάφεραν να απογειώσουν το κέφι των ομογενών μας στο Καναδά, τόσο στο Βανκούβερ, όσο και στο Κάλγκαρι, ε το πιο αυθεντικό, ελληνικό πρόγραμμα διασκέδασης, μπουζούκια αλά ελληνικά, με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι και συρτάκι!

Ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας και η Evgenia, με την χημεία τους να έχει δέσει από την πρώτη στιγμή, δεν κρύβουν την συγκίνησή τους , για την αγάπη που εισπράττουν. Επόμενοι σταθμοί στην περιοδεία τους,  με τίτλο «Pame Bouzoukia– North America Tour 2023),  υπό την άψογη διοργάνωση της εταιρίας Media One και του Mario Pappas, είναι η Καλιφόρνια, το Fresno, το Cleverland, το Νew Port Richey, το Clearwater, η Φλόριντα, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο!

Δες βίντεο από τις εμφανίσεις τους:

Read More

And More