Παυλίνα Βουλγαράκη: Έτσι θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά

Η Παυλινα Βουλγαρακη καλωσορίζει τη νέα χρονιά σε γνωστό jazz club στο κέντρο της Αθήνας στις 5-6 -7 και 8 Ιανουαρίου 2023.

Μετά από 12 sold out συναυλίες στο Half Note κατά τη διάρκεια του 2022, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται και πάλι στη αγαπημένη της μουσική σκηνή να καλωσορίσει έτσι τη νέα χρονιά, με ένα δυνατό μουσικό μήνυμα για όλους, όσοι κοιτάνε “προς τα πάνω” και βλέπουν φως, αγάπη και ελπίδα. Δηλαδή όλους εμάς!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός θα μας παρασύρει σ ένα μουσικό ταξίδι με οδηγό την καρδιά, γεμάτο από συγκινήσεις, φιλίες κι έρωτες.

ΗΠαυλίνα Βουλγαράκη θα ανέβει στη σκηνή με τη μπάντα της και την ενέργεια της, για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα χωρίς στεγανά και όρια, από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ίδια και την μέχρι τώρα πορεία της.

Από τους «Λαβύρινθους που φτιάχνουμε» θα μάθουμε «πως Συνεχίζεται η ζωή» που γίνεται «Χίλιες ζωές» και όλα αυτά με μία «Ηλιαχτίδα» μέσα μας.

 

Παυλίνα Βουλγαράκη – ΦωνήΣεραφείμ Γιαννακόπουλος – ΤύμπαναΣτέλιος Προβής – ΜπάσοΜηνάς Λιάκος – ΚιθάραΑλέκος Βουλγαράκης – ΚιθάραΝίκος Κόλλιας – ήχος

Επιμέλεια ενορχήστρωσης : Σεραφείμ ΓιαννακόπουλοςΕπιμέλεια προγράμματος : Παυλίνα Βουλγαράκη, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος

Read More

And More