Πέτρος Iακωβίδης – Ζόζεφιν – Γιώργος Λιβάνης: Διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο με Αρσενίου, Μακρή, Κυανό

Βράδυ Τρίτης, και όπως κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, προκλήθηκε ένα ακόμη sold out στο «Bodega», με την παρουσία, πολλών επωνύμων τραγουδιστών.

Ο Σάκης Αρσενίου, ενώνοντας τις δυνάμεις του, με τον Διονύση Μακρή και τον Κυριάκο Κυανό, μπήκαν πρώτοι, με τέρμα τα «γκάζια», στην κούρσα της διασκέδασης του φετινού χειμώνα, κερδίζοντας την πρωτιά. Θέλοντας να ζήσουν από κοντά, το απόλυτο live party, του hot spot του Περιστερίου, έσπευσαν να διασκεδάσουν μαζί τους, το βράδυ της Τρίτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, μαζί με την Ζόζεφιν, και τον Γιώργο Λιβάνη, καθώς και συνεργάτες τους, από την Panik Records.

Στην παρουσία των τριών γνωστών ερμηνευτών, το κέφι «χτύπησε» κόκκινο, που ενώνοντας τις φωνές τους, με τους πρωταγωνιστές του νυχτερινού μαγαζιού, προκλήθηκε ντελίριο, στον κόσμο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Ζόζεφιν και ο Γιώργος Λιβάνης, καθόλη την διάρκεια της βραδιάς, δεν έκρυψαν ούτε λεπτό, το πόσο καλά περνούσαν, με το πιο μοντέρνο, και κεφάτο πρόγραμμα, της νυχτερινής Αθήνας, καταχειροκροτώντας, τους Σάκη Αρσενίου, Διονύση Μακρή και Κυριάκο Κυανό.

Read More

And More