Πονάει η κοιλιά του; Πώς θα αντεπεξέλθεις στα απρόοπτα χωρίς κόπο και με πλήρη ασφάλεια

Όταν αποκτάς παιδιά, αρχίζεις να… υποψιάζεσαι πως καθετί μπορεί να αποτελέσει δυνητικά κίνδυνο! Κάπως έτσι “κυλάει” η καθημερινότητα: η ανησυχία για την καλή υγεία των παιδιών εναλλάσσεται με τις στιγμές ευτυχίας και χαράς που βιώνεις με τα μικρά σου! Πώς θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν τα απρόοπτα και από γιορτινές περιόδους, όπως για παράδειγμα, το Πάσχα που μόλις πέρασε;

…Όλα ξεκίνησαν από μικρούς πόνους στην κοιλιά, για τους οποίους ο μικρός μου άρχισε να παραπονιέται. Όλοι υποθέσαμε πως κάτι τον είχε “πειράξει” στο φαγητό και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να πρόκειται για για κάποια στομαχική ενόχληση. Σύντομα, όμως, οι πόνοι άρχισαν να γίνονται πιο έντονοι και το μυαλό μας… έτρεξε σε κάτι όχι τόσο “αθώο”, όσο οι στομαχικές διαταραχές. Και τι κάνεις μια τέτοια μέρα, που όλοι γιορτάζουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους και οι παιδίατροι έχουν… σαλπάρει για τα εξοχικά τους;

Κανένα πρόβλημα, αφού με μία απλή κλήση στο 1010, την 24ωρη συμβουλευτική γραμμή υγείας της Anytime, όλα παίρνουν το δρόμο τους. Βέβαια, για εμάς που δεν το περιμέναμε, ο δρόμος αυτός κατέληξε στο… χειρουργείο! Όπως καταλαβαίνεις, κατευθυνθήκαμε στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου ο μικρός διαγνώστηκε με οξεία σκωληκοειδίτιδα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί άμεσα! Όμως, τέλος καλό, όλα καλά, και γυρίσαμε στο σπίτι μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας με το γιο μου να είναι υγιέστατος και την τσέπη μας να παραμένει “γεμάτη”! Βλέπεις, με το νέο πρόγραμμα Anytime Child Care η υγεία των παιδιών μας είναι πάντοτε προτεραιότητα, ενώ καλύπτονται και όλα τα έξοδα που αφορούν τη νοσηλεία και τις επεμβάσεις!

Με προσιτές τιμές, εύκολη και γρήγορη ασφάλιση των παιδιών με ένα απλό τηλεφώνημα και άμεση κάλυψη των ιατρικών αναγκών από την πρώτη κιόλας ημέρα, ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει τις παροχές του προγράμματος; Άφησε, που μπορείς να ασφαλίσεις τα μικρά σου από την ηλικία των 30 ημερών! Μάλιστα, κάθε συμβόλαιο με την Anytime φέρει την υπογραφή-εγγύηση της INTERAMERICAN, που σημαίνει πως σου δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το πρόγραμμα βάσει των αναγκών σου, ενώ δεν πρόκειται ποτέ να… χαθείς σε “ψιλά γράμματα” και ακατανόητους όρους!

Προσωπικά, νιώθω απολύτως ήσυχη, μιας και καλύπτει έξοδα νοσηλείας έως και 80.000€ ετησίως. Μάλιστα, περιλαμβάνει και επιπλέον καλύψεις, όπως επειγόντων περιστατικών, καθώς και επίδομα καθημερινών εξόδων για εμένα ή το σύζυγό μου κατά τη νοσηλεία του παιδιού, εφόσον το επιθυμούμε! Επιπλέον, με την 24ωρη συμβουλευτική γραμμή υγείας, 1010, έχουμε ανά πάσα στιγμή ιατρικές συμβουλές από τηλεφώνου, αλλά και βοήθεια για τη μεταφορά μας στο νοσοκομείο αν χρειαστεί!

Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να ξεκινήσεις τη διαδικασία ασφάλισης των παιδιών σου με το πρόγραμμα Anytime Child Care έχεις… το κεφάλι σου ήσυχο. Yπολόγισε τα ασφάλιστρα που θα επενδύσεις και με ένα κλικ ασφάλισε τα παιδιά σου από την πρώτη κιόλας μέρα!

Read More

And More