Πώς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου και να Φροντίσεις την ΑΥΡΑ σου

Πώς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου και να Φροντίσεις την ΑΥΡΑ σου | tlife.gr

Αυτοπεποίθηση. Το άλφα και το ωμέγα για να πετύχουμε τους στόχους μας, την καριέρα και τη ζωή που ονειρευόμαστε! Από την άλλη, η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να αποδειχθεί ο χειρότερος εχθρός που θα μας εμποδίσει να φτάσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Το σημαντικό σε αυτό το σημείο είναι να “δουλέψουμε” με τον ίδιο μας τον εαυτό, ώστε να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να καταφέρουμε τους στόχους μας.

Καλό είναι να ξεκινήσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται για να δούμε άμεσα τα αποτελέσματα! Η αυτοβελτίωση και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μπορεί να επιτευχθεί με τα παρακάτω σημαντικά tips! Πάμε να δούμε…

-Δοκιμάστε νέα πράγματα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους οικοδόμησης της αυτοπεποίθησης είναι η δοκιμή νέων πραγμάτων, ειδικά αυτών που φαντάζουν ακατόρθωτα. Χώρισε ένα μεγάλο στόχο σε επιμέρους βήματα και ξεκίνα με το πιο μικρό ή το πιο εύκολο από αυτά. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επαφή με αυτό που θέλουμε, αλλά φοβόμαστε να προσπαθήσουμε, βοηθάει να καταλάβουμε ότι είναι πιο εύκολο και πιο απλό από ότι πιστεύαμε.

-Θέστε ένα πρότυπο. Ένας από τους τρόπους να αισθανθεί κανείς πιο δυνατός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του είναι η παρατήρηση της επιτυχίας ενός προτύπου. Το πρότυπο αυτό μπορεί να είναι κάποιος από το ευρύτερο περιβάλλον με τον οποίο ταυτιζόμαστε ή ακόμα και ένα φανταστικό πρόσωπο. Το γεγονός ότι κάποιος άλλος που έχει ένα κοινό στοιχείο με μας τα έχει καταφέρει, αυξάνει τη διάθεσή μας να προσπαθήσουμε και την πεποίθησή ότι θα πετύχουμε.

-“Αποχωριστείτε” το άγχος και το φόβο. Το άγχος και ο φόβος έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν την πιο απλή ενέργεια, σε ένα λαβύρινθο. Ως εκ τούτου μπορούν να επηρεάσουν την αυτοπεποίθηση αρνητικά. Όταν μας κυριεύει το άγχος είναι σημαντικό να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να παίρνουμε μα βαθιά ανάσα και να προσπαθούμε να δούμε τις καταστάσεις με ρεαλιστικούς όρους.

-Χτίστε την αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε τα κάστρα από άμμο που φτιάχναμε σαν παιδιά. Δεν χτίστηκαν από μόνα τους, ούτε ήταν κάστρα από την αρχή. Χτίστηκαν με κόπο και φαντασία. Αυτό είναι και η αυτοπεποίθηση. Χτίζεται από τις μικρές καθημερινές επιτυχίες. Από τα «μπράβο» που θα πούμε στον εαυτό μας για τα μικρά καθημερινά επιτεύγματα, ακόμα και για κάτι πολύ απλό. Έτσι σιγά σιγά χτίζεται η αντίληψη ότι είμαστε ικανοί και ότι μπορούμε.

-Αλλάξτε την ΑΥΡΑ σας. Η αυτοπεποίθηση συνάδει με την ΑΥΡΑ που έχει ο καθένας! Όσο πιο ωραία νιώθουμε (και ειδικά όταν αυτό φαίνεται στους άλλους), τόσο η αυτοπεποίθησή μας θα ενισχύεται. Για να αλλάξουμε την ΑΥΡΑ μας λοιπόν, θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας κι έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που το “beauty from within” είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις παγκοσμίως. Δηλαδή ό,τι καταναλώνουμε καθημερινά είναι το μυστικό για να παραμένουμε όμορφες. Η υγιεινή διατροφή όμως, για να είναι ολοκληρωμένη και σωστή πρέπει να συνοδεύεται από άφθονο νερό. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μας παρακινεί να ακολουθήσουμε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής στην καθημερινότητα μας και να Φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας μέσω την ενυδάτωσης που προσφέρει, η οποία κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό και φυσικά βοηθάει στη σωστή λειτουργία των οργάνων, παρέχοντας ενέργεια όλη μέρα.

Σε αυτό το σημείο σας έχω πολύ καλά νέα! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δημιουργεί την απόλυτη πλατφόρμα wellness (www.frontisetinavrasou.gr) και μας παρακινεί να Φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας ανακαλύπτοντας μικρά καθημερινά μυστικά ευεξίας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σε συνεργασία με την ομάδα του Physioloft για θέματα άσκησης, με την καταξιωμένη Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου για θέματα προσωπικής ισορροπίας και ανθρώπινων σχέσεων και με ειδικούς συνεργάτες για θέματα διατροφής, μας παρουσιάζει μικρές χρήσιμες συμβουλές, για να βελτιώσουμε με απλό και εύκολο τρόπο την καθημερινότητά μας.

Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορούμε να βρούμε συμβουλές για το πως να διατηρήσουμε τη θετική μας σκέψη σε κάθε συνθήκη, πως να βρούμε την προσωπική μας αξία και να διεκδικήσουμε όσα αξίζουμε, πως να μοιραζόμαστε τις νίκες και τις ήττες μας, και πολλά ακόμα θέματα που έχουν να μας διδάξουν πολλά!

Επιπλέον, οι επισκέπτες της πλατφόρμας μπορούν να μοιραστούν το δικό τους καθημερινό μυστικό ευεξίας και να λάβουν μέρος στις μηνιαίες κληρώσεις ώστε να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα ευεξίας (δωρεάν μετρήσεις σύστασης σώματος και διατροφικές συμβουλές, personal μαθήματα pilates, δωρεάν lifecoaching sessions, δωρεάν Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για 1 μήνα κ.α.).

Ώρα λοιπόν, να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και την ΑΥΡΑ μας με απόλυτο σύμμαχο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

 

READ more