Πώς να ετοιμάσεις το σπίτι για τα πιο επιτυχημένα σουαρέ με τρία αξεσουάρ καθαρισμού

Πώς να ετοιμάσεις το σπίτι για τα πιο επιτυχημένα σουαρέ με τρία αξεσουάρ καθαρισμού | tlife.gr

Παραδοσιακά, το φθινόπωρο ως μεταβατική περίοδος χαρακτηρίζεται από τις ανανεωτικές κινήσεις που κάνουμε όλοι, προκειμένου να προετοιμάσουμε τον χώρο μας για την έλευση του χειμώνα. Την ίδια στιγμή, σημαίνεται και η έναρξη της περιόδου που μεσουρανoύν τόσο το… βαθύ cocooning, όσο και τα οικογενειακά και παρεΐστικα σουαρέ στο σπίτι! Γι’ αυτό και οι -τουλάχιστον- μισοί μήνες του χρόνου είναι αφιερωμένοι στο προσωπικό καταφύγιό μας! Ξέρεις, όμως, πως ένα φιλόξενο, στιλάτο και “ζεστό” σπίτι προϋποθέτει πως θα είναι τακτοποιημένο και καθαρό, απογυμνωμένο από περιττά αντικείμενα και αχρείαστες πληροφορίες. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η καθαριότητα είναι όντως η μισή αρχοντιά και παίζει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα που σχηματίζουν οι επισκέπτες για το σπίτι και την αισθητική μας, ενώ ταυτόχρονα καθορίζει και την διάθεσή μας όταν περνάμε αρκετές ώρες σε αυτό!

Για να φτάσεις, όμως, στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να διατηρήσεις τον χώρο σου σούπερ καθαρό και πάντα μυρωδάτο, θα χρειαστείς τους κατάλληλους βοηθούς! Διότι, όταν καλείς κόσμο στο σπίτι είτε για ένα λαχταριστό γεύμα που έχεις ετοιμάσει, είτε για μια casual βραδιά για πίτσα, ταινίες και επιτραπέζια, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σερβίτσια σου πρέπει να… τρίζουν από καθαριότητα, αλλά και τα πατώματα να… αστράφτουν! Άσε, που όταν όλος αυτός ο “λαός” αποχωρήσει από το σπίτι σου, θα πρέπει να το επαναφέρεις στην αρχική κατάστασή του, χωρίς να κάνεις την ζωή σου δύσκολη, περνώντας ατελείωτες ώρες πάνω από το νεροχύτη και με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι!

Ευτυχώς, τα προϊόντα Scotch-Brite™ “δουλεύουν” για εσένα (και για εμάς!) και αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη ανάγκη έχεις από αξεσουάρ καθαρισμού, που επιταχύνουν το καθάρισμα του σπιτιού και κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη! Γι’ αυτό και μας έστειλαν να δοκιμάσουμε μερικά από την γκάμα τους που μας βοηθούν να χαιρόμαστε το σπίτι μας… πάντα καθαρό, γεμάτο ζωή!

Για την κουζίνα, η εταιρία δημιούργησε το Σφουγγάρι Scotch-Brite™ EXTREME, με εξαιρετικά δυνατό συρματάκι που καθαρίζει ακόμη και τα καμένα λίπη εύκολα και αποτελεσματικά! Έχει μεγάλη διάρκεια και είναι ιδανικό για κατσαρόλες, τηγάνια, σχάρες και ταψιά, ενώ καθαρίζει δύο φορές πιο αποτελεσματικά σε σχέση με το αυθεντικό Πράσινο Σφουγγάρι Scotch-Brite™ (βάσει εσωτερικών δοκιμών και ελέγχων της 3Μ)! Ωστόσο, το brand που έχει ταυτιστεί με τις καινοτόμες και εργονομικές πατέντες στον τομέα της καθαριότητας δεν σταματά εκεί! Ανάμεσα στα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της θα βρεις και την Πράσινη Σφουγγαρίστρα Scotch-Brite™ Μax, η οποία οφείλει την υψηλή απορροφητικότητά της στις ίνες που δεσμεύουν πολύ περισσότερο νερό για ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Έτσι, καθαρίζει χωρίς να αφήνει νερά στο πέρασμά της, ενώ είναι πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο σφουγγάρισμα και αντέχει ακόμη και σε… αντίξοες συνθήκες πολλαπλών χρήσεων! Τέλος, ετοιμάσου να κάνεις το καθάρισμα “παιχνίδι” με το πρακτικό και ανθεκτικό Κοντάρι Scotch-Brite™ Colori! Διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει και δώσε το προσωπικό στυλ σου στο νοικοκυριό σου.

#sponsor

READ more