Πού να ψωνίσεις τα τέλεια δώρα για τους αγαπημένους σου και να τους κάνεις ευτυχισμένους!

Οι γιορτές επιτέλους έφτασαν και η πόλη έχει γεμίσει φωτεινά λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χαρούμενη διάθεση! Και φυσικά εσύ ψάχνεις τα δώρα που θα προσφέρεις σε όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους σου φίλους.

Δεν χρειάζεται να τρέχεις σε αμέτρητα μαγαζιά. Ένας είναι ο ιδανικός προορισμός, όπου θα βρεις όλα όσα θα κάνουν τους δικούς σου ανθρώπους ευτυχισμένους. Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, οι απαιτήσεις σου είναι υψηλές, οπότε ο δρόμος είναι ένας για τις έξυπνες γυναίκες που θέλουν προϊόντα άριστης ποιότητας και -φυσικά!- στις σωστές τιμές.

Στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα βρεις τεράστια ποικιλία για τους αγαπημένους σου, ενώ το ενημερωμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις το κατάλληλο δώρο για τον καθένα. Σε κάθε κατάστημα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ σε περιμένουν χιλιάδες προϊόντα για να απολαύσεις το gift shopping τόσο για τον tech lover, τον gamer, τον αθλητή και τον σεφ, όσο και για εκείνον που λατρεύει την περιπέτεια, τον σινεφίλ και τον λάτρη της μουσικής. Εδώ θα βρεις το καλύτερο δώρο για όλους και βέβαια θα ενημερωθείς γιο ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στον τομέα της τεχνολογίας!

Καλύτερα δώρα, καλύτερες γιορτές μόνο στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ!

Και μην ξεχνάς πως φέτος γινόμαστε όλοι Άγιοι Βασίληδες και προσφέρουμε 2€ στα τερματικά POS του “Χαμόγελου του Παιδιού” σε 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα εντός των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Το ειδικό τερματικό POS, που βρίσκεται δίπλα από τα ταμεία των καταστημάτων, έχει ως αποκλειστική αποστολή την αποδοχή χρημάτων και μοναδικό αποδέκτη “Χαμόγελο του Παιδιού”. Ακουμπώντας τις ανέπαφες κάρτες στο ειδικό τερματικό πραγματοποιείται απευθείας δωρεά 2€ στον οργανισμό με την παράλληλη έκδοση ανάλογης απόδειξης. Τα συγκεκριμένα τερματικά λειτουργούν ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα υπάρχοντα μηχανήματα για ηλεκτρονικές πληρωμές. Τα καταστήματα που δε φιλοξενούν το τερματικό POS, διαθέτουν το φυσικό κουμπαρά, ώστε να μη σταματάμε να αυξάνουμε τα χαμόγελα και αυτές τις γιορτές.

Read More

And More