Σε ψάχνει κι εσένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου; Για να μην βρεις τον μπελά σου, βρες τα Pal σου!

Χτυπάει το τηλέφωνό σου και διστάζεις να κοιτάξεις την οθόνη; Όχι, δεν είναι η μητέρα σου που σε ψάχνει διακαώς για να σιγουρευτεί ότι φοράς φανελάκι και ζακέτα. Ούτε η εταιρία κινητής τηλεφωνίας για να σου υπενθυμίσει πως δεν έχεις πληρώσει τον λογαριασμό σου και από στιγμή σε στιγμή θα διακοπεί η σύνδεσή σου. Όλα τα παραπάνω μοιάζουν… παιχνιδάκι μπροστά σε αυτό που “τρέμεις” ότι σε περιμένει στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ναι, καλά το υποψιάζεσαι, είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Δεν ξέρω πώς σε ξετρύπωσε, αλλά βρήκε τον αριθμό σου και τώρα δεν σε σώζει τίποτα! Κι αν αναρωτιέσαι από πού και ως πού μπορεί να σε ψάχνει η Ντορέττα, τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο ντουλάπι με τα σκεύη μαγειρικής σου και να ελέγξεις μήπως βρίσκεται εκεί κάποιο από τα τηγάνια, τα ταψιά, τις κατσαρόλες και τις φόρμες για κέικ Pal που αγνοούνται από την κουζίνα της!

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ντορέττα αντιλήφθηκε πως ένα-ένα τα σκεύη Pal άρχισαν να εξαφανίζονται από το σπίτι της. Έψαξε ντουλάπια, συρτάρια και ράφια, έκανε την κουζίνα της άνω-κάτω και τότε το κατάλαβε: όλα τα Pal της βρίσκονται στα σπίτια των φίλων της. Έλα, όμως, που τα σκεύη της είναι σε κατάσταση… ομηρίας, αφού κανείς δεν παραδέχεται ότι έχει τα ταψιά και τα τηγάνια της! Άλλωστε, ποιος είναι τόσο μεγάλο κορόιδο, που θα είχε στα χέρια του μία από τις σειρές της Pal και θα την παρέδιδε στην Ντορέττα αμαχητί; Άσε, που όλοι έχουμε στις κουζίνες μας τουλάχιστον ένα τηγάνι Pal, μιας και πρόκειται για σκεύη 100% ελληνικής παραγωγής, που τα βρίσκουμε πανεύκολα σε όλα τα super market και χάρη στο στυλ και την ποιότητά τους τα επιλέγουμε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Για να μην βρεις, λοιπόν, κι εσύ τον μπελά σου, βρες τα Pal σου! Ή πολύ απλά, αν θέλεις να γλιτώσεις από την Ντορέττα, μπες τώρα στο www.palcontest.gr και δήλωσε τα δικά σου Pal όσο προλαβαίνεις! Με αυτό τον τρόπο, θα πάρεις μέρος στον διαγωνισμό “Ποιος μου πήρε τα Pal μου;” και μπορεί να είσαι εσύ μία από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα σετ μαγειρικών σκευών Pal Granite 10 τεμαχίων. Συγκεκριμένα, κάθε υπερτυχερός θα αποκτήσει έπειτα από κλήρωση:

◊ 1 Χύτρα Αντικολλητική Granite 24cm

◊ 1 Κατσαρόλα Αντικολλητική Granite 16cm

◊ 1 Γκριλιέρα Αντικολλητική Granite 28x28cm

◊ 1 Τηγάνι Αντικολλητικό Granite 26cm

◊ 1 Σπάτουλα Τρυπητή Σειρά Bamboo

◊ 1 Κουτάλα Τρυπητή Σειρά Bamboo

◊ 1 Κουτάλα Ζυμαρικών Σειρά Bamboo

◊ 1 Κουτάλα Σούπας Σειρά Bamboo

◊ 1 Κουτάλα Σερβιρίσματος Τρυπητή Σειρά Bamboo

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μπες τώρα στο www.palcontest.gr, δήλωσε ποια από τις σειρές προϊόντων Pal έχεις στην κουζίνα σου και διεκδίκησε… την ελευθερία σου από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και ένα εκπληκτικό σετ σκευών από την Pal!