Σου βρήκα το μαγιό που θα μεταμορφώσει την κόρη σου σε πραγματική γοργόνα

Τα μαγιό γοργόνας KiKI Wanders ήρθαν για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της μικρής σας.
Έτοιμη για τις πιο εντυπωσιακές βουτιές, φοράει το KiKI Wanders μαγιό της και μεταμορφώνεται σε μία πραγματική γοργόνα.


Η νέα καλοκαιρινή συλλογή μαγιό γοργόνας KiKI Wanders χαρακτηρίζεται από τα μαγικά χρώματα της θάλασσας και την ειδική εφαρμογή που θα κάνει τα κορίτσια να κολυμπούν σαν τις γοργόνες που τόσο αγαπούν. Φορώντας αυτό το μαγιό το παιδί μαθαίνει τη σημαντικότητα της προστασίας της θάλασσας καθώς γίνεται ένα με αυτή ως ένα από τα “μαγικά” πλάσματα που κατοικούν εκεί.


Τα παιχνίδια στη θάλασσα, οι πιο ευφάνταστες φωτογραφίες και πόζες και τα πιο φωτεινά χαμόγελα θα ντύσουν αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές της μικρής σας. Χαρίστε της ένα μαγιό KIKI Wanders και κάντε την ευχή της πραγματικότητα!


Η στολή αποτελείται από μαγιό μπικίνι και ουρά με πτερύγιο στο κάτω μέρος. Διαθέτει ελαστικότητα για ευκολότερη εφαρμογή.

Η KíKI Wanders είναι μία ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές στολές γοργόνας, με έμπνευση από την αγάπη της μικρής Αθηνάς για τη θάλασσα και τον πλανήτη μας. Με τα προϊόντα της, η KíKI Wanders στοχεύει στην υπενθύμιση της ανάγκης να προστατεύσουμε τις θάλασσες και τους ωκεανούς, καθώς είναι το σπίτι μας!

Δες όλη την συλλογή στο site : www.kikiwanders.com

και στο instagram : @kiki_wanders

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Act & React, 211 700 1691

www.act-react.gr

Read More

And More