Σου βρήκαμε που θα περάσεις φέτος τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Ήρθε και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, που ψάχνεις που θα πας για διακοπές, εκτός κι αν είσαι από τους πολύ οργανωτικούς τύπους και έχεις κλείσει από τον Γενάρη ξενοδοχείο και ακτοπλοϊκά. Αν όμως αφήνεις τις διακοπές για τελευταία στιγμή και βρίσκεσαι τώρα σε περίοδο αναζήτησης τοποθεσίας αλλά και ξενοδοχείου, ήρθες στο κατάλληλο μέρος, καθώς παρακάτω σου βρήκαμε τον ιδανικό τόπο για να περάσεις το φετινό καλοκαίρι. Η χώρα μας ευτυχώς είναι σαν να δημιουργήθηκε για τα καλοκαίρια της.

Η Κρήτη, δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, με δεκάδες χιλιάδες κόσμο να έρχεται κάθε χρόνο από όλες τις γωνιές της γης για να απολαύσει τα καταγάλανα νερά της, που όμοιά τους δύσκολα θα βρεις αλλού. Σειρά σου λοιπόν, να πας κι εσύ και πιο συγκεκριμένα στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay. Περιτριγυρισμένο από τις καταπράσινες πλαγιές του Λασιθίου και τα καταγάλανα νερά του Κρητικού Πελάγους, το πολυτελές αυτό πεντάστερο ξενοδοχείο, είναι η ιδανική επιλογή για μια εβδομάδα ξεκούρασης και χαλάρωσης, μακριά από την βουή και το καυσαέριο της πόλης.

Είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την φύση που το τυλίγει, αλλά και για να σε κάνει να δεις από πρώτο χέρι την ξακουστή κρητική φιλοξενία. 311 δωμάτια και μπανγκαλόου, περιμένουν να σε υποδεχτούν, ενώ ο μοντέρνος διάκοσμος στους ανακαινισμένους χώρους του, η άνετη επίπλωση και οι εκλεπτυσμένες πινελιές σύγχρονης πολυτέλειας, μαζί με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τους κήπους ή τη γραφική πόλη, συνθέτουν την ιδανική συνταγή για μία ονειρεμένη διαμονή. Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Στους χώρους Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, θα βρεις 5 εστιατόρια και 5 μπαρ για να ζήσεις καινούριες γαστρονομικές εμπειρίες και να απολαύσεις δροσερά φρουτένια κοκτέιλ, με παρέα την πιο υπέροχη θέα.

Φυσικά, δεν είναι ανάγκη οι διακοπές σου να περιοριστούν στην θάλασσα, το φαγητό και τα κοκτέιλ. Κάνε στο εαυτό σου το δώρο που του αξίζει μετά από μια χρονιά σκληρής δουλειάς και κούρασης και επισκέψου το Spa & Fitness Center για να βρεις και πάλι την εσωτερική σου ομορφιά. Αφέσου στα χέρια έμπειρων θεραπευτών, απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μασάζ, αλλά και περιποιήσεις σώματος και προσώπου. Σε ένα γαλήνιο περιβάλλον όπου ξυπνούν οι αισθήσεις, εξερεύνησε τα βάθη της ευεξίας για να αισθανθείς πλήρως ανανεωμένη.

Αν, από την άλλη, αναζητάς λίγη ψυχαγωγία, εσύ και η παρέα σου μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την παραλία για να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ, ενώ ακόμα κι αν έχεις πάει με την οικογένειά σου, το πιο χαρούμενο παιδικό κλαμπ, περιμένει τα παιδιά σου για να τους προσφέρει τις πιο ωραίες αναμνήσεις, που θα τα συνοδεύουν μια ζωή.

Για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, σου προσφέρει το πακέτο “Stay 6 Pay 5!”. Διαμένεις δηλαδή, 6 βραδιές και πληρώνεις τις 5.

WYNDHAM GRAND CRETE MIRABELLO BAY
Χαβάνια, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, 721 00
Τηλ: +30 2841028400
E-mail: info@wyndhamgrandmirabello.com
www.wyndhamgrandmirabello.com

 

Read More

And More