Στην Converse βρήκα τα φετινά μου sneakers και πάνω έχουν ένα μοναδικό…μήνυμα!

Στην Converse βρήκα τα φετινά μου sneakers και πάνω έχουν ένα μοναδικό…μήνυμα! | tlife.gr

Είναι ξεκάθαρο πια ότι ο κόσμος του σήμερα, είναι ένας κόσμος όπου η αγάπη και η επιβεβαίωση αναζητούνται μέσα από Instagram likes και video views.

Κάθε μέρα είμαστε συνδεδεμένοι με το κινητό μας και περνάμε ώρες περιμένοντας να δούμε τα like που έχουμε πάρει! Δεν υπήρχε καταλληλότερη περίοδος για την Converse να λανσάρει την νέα της καμπάνια :“Love Fearlessly”  και να γιορτάσει  με τον πιο δημιουργικό τρόπο τη σημασία του να αγαπάς τον εαυτό σου πρώτα, πριν ψάξεις για επιβεβαίωση οπουδήποτε αλλού.

Μέσα από μία σειρά με τέλεια μηνύματα αγάπης και video μπόρεσα να νιώσω το τέλειο mood που γεμίζει όλο αυτό το πρωτοποριακό project!

 

Και επειδή πάντα τέτοια εποχή αναζητώ τα νέα αγαπημένα μου sneakers ήταν σίγουρο ότι θα διαλέξω τα φετινά μου από αυτή την υπέροχη συλλογή! Δυσκολεύτηκα να διαλέξω μέσα από τα πολλά υπέροχα σχέδια γιατί αυτή  την άνοιξη, η Converse εμπνέεται από την ιδέα της αγάπης προς τον εαυτό μας και παρουσιάζει την νέα ανατρεπτική Chuck Taylor All Star συλλογή.Πρώτη φορά μία εταιρεία δίνει τέτοιο ύφος στην καμπάνια της και σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν και κάθε sneaker στη συλλογή είναι διαφορετικό, το μήνυμα είναι ένα: αν μάθουμε να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας γιορτάζοντας τη μοναδικότητά μας – τότε μπορούμε να αγαπάμε χωρίς φόβο.

 

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο sneaker μέσα από αυτή την συλλογή και τι καλύτερο από το να έχεις ένα ζευγάρι με τόσο ωραίο μήνυμα…πάνω του!
Η “Love Fearlessly” συλλογή είναι μια εξέλιξη της αρχικής “Love The Progress” συλλογής του 2019 που ενθάρρυνε γυναίκες ανά τον κόσμο να ορίσουν το φύλο τους με δικά τους λόγια πάνω σε ένα λευκό Chuck Taylor All Star.

Η συλλογή είναι προσεχτικά σχεδιασμένη για να μοιράσει δυνατά μηνύματα για την αγάπη. Κάθε σχέδιο παρουσιάζει ένα μοναδικό mix από graphic prints, γραμμένα μηνύματα, και λεπτομέρειες από υπογραφές όπως και μπαλώματα σε τρύπες. Κάθε λεπτομέρεια είναι μια ωδή για την ατέλεια και είναι η ευκαιρία σου να εμπλακείς και εσύ σε ένα τόσο super concept μπαίνοντας στην μεγάλη παρέα της Converse!

 

 Κεντρική διάθεση Sport & Fashion Freedom SA 212 00 03 710 @converse.greece   

 

 

 

READ more