Στην εντυπωσιακή συλλογή της Ted Baker θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να απογειώσεις τα χειμωνιάτικα outfits σου.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είμαστε έτοιμoi να βάλουμε τις νέες τάσεις στην ντουλάπα μας και να υποδεχθούμε τα new trends, κάνοντας τις πρώτες μας ποιοτικές αγορές! Νέα υφάσματα, νέες γραμμές, νέα prints, όλα καινούργια και με διάθεση ανανέωσης.

Σίγουρα έχεις ήδη εντοπίσει σε ποιες νέες τάσεις θέλεις να επενδύσεις αλλά πάντα χρειάζεται και μία βοήθεια στην αρχή της σεζόν, ώστε να επενδύσεις στα σωστά items για να κάνεις update την γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Πολύτιμος βοηθός μας σήμερα θα είναι η εταιρεία Ted Baker, όπου με ανανεωμένη διάθεση παρουσιάζει τη νέα συλλογή της για αυτόν τον χειμώνα.

Εδώ λοιπόν βρήκα εύκολα όλα όσα θα κάνουν τα φθινοπωρινά και αργότερα τα χειμερινά σου look να ξεχωρίσουν.

Πάμε να δούμε πως μπορείς να απογειώσεις την χειμερινή σου εμφάνιση μέσα από την νέα συλλογή της Ted Baker.

Floral φορέματα

Προσεγγίζοντας τα εμβληματικά σχέδιά της μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, η Ted Baker εμπλουτίζει τα κλασικά μοτίβα της με αφηρημένα florals.Φορέματα με το αγαπημένο floral print της σεζόν που θα ανθίσει κάθε εμφάνιση σου δίνοντας σοφιστικέ ύφος σε daily look και όχι μόνο θα απογειώσουν τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Αnimal print φούστες

Αnimal print κομμάτια κυρίως φούστες σε midi γραμμή που θα δώσουν στα πλεκτά και στα basic top σου το τέλειο κομμάτι για να τα συνδυάσεις. Μία τάση που μπορεί να γίνει διαχρονική αν επενδύσεις σε ένα ποιοτικό κομμάτι ώστε να το φοράς κάθε σεζόν.

Minimal γραμμές

Η ιδέα της “αβίαστης πολυτέλειας¨ είναι θεμελιώδης σε αυτή τη ολοκαίνουργια Ted Baker συλλογή. Οι απαλές και ελαφριές υφές από ζορζέτα και βαμβάκι συνδυάζονται σε φορέματα που έχουν τόσο effortless ύφος που μπορείς να τα επιλέξεις για αμέτρητες περιστάσεις.

Lux details

Τα πολυτελή υφάσματα αυτή την σεζόν είναι ελαφριά δεν χάνουν την λάμψη τους αλλά γίνονται και πιο εύκολα στο να τα συνδυάσεις και σε άλλες ώρες της ημέρας πέρα από το night out.

Oι δαντελένιες λεπτομέρειες αναδεικνύονται μέσα από ριγέ αντιθέσεις και τα έντονα φύλλα δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στα περίφημα Ted Baker floral φορέματα.

Πανωφόρια

Tα πανωφόρια έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής για να ολοκληρώσουν κάθε outfit της σύγχρονης γυναίκας, με ένα καινούριο αριστοκρατικό τρόπο. Εδώ δεν θα δυσκολευτείς να δεις πως η απόλυτη ποιότητα συναντά τα trends, και το παλτό γίνεται τέλειο πανωφόρι για τα φορέματα ή τα jean σου. Τα military στοιχεία, τα tweed υφάσματα ή το δέρμα θα γίνουν τα στοιχεία που θα προσδιορίσουν το τέλειο πανωφόρι σου για αυτή την εποχή!

Party look

Τόσο τα πάρτι, όσο και η παιχνιδιάρικη διάθεση παραμένουν στο DNA της Ted Baker και για αυτή την συλλογή. Τα φορέματα με μεταλλικές υφές και χρυσές πολυτελείς λεπτομέρειες, με έμπνευση από disco, κυριαρχούν στην συλλογή και σε προετοιμάζουν για μία πιο festy περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγο. Η συλλογή partywear, αποπνέει την αίγλη που χρειάζεται κάθε look τα Χριστούγεννα και φωτίζει την θηλυκότητα με την απαραίτητη λάμψη για εκθαμβωτικές και ανεπιτήδευτες εμφανίσεις.

 

Για να βρεις Ted Baker κομμάτια μπες στο kalogirou.com

Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom -212 00 03 700